Kom naar onze vriendinnen speeddate!

Ben jij op zoek naar een gezellige vriendin of zoek je nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden? Meld je dan aan voor de eerste Speeddate voor Vriendinnen in Nederland, in samenwerking met VriendinnenOnline.nl!

De eerste speeddate voor vriendinnen in Nederland!

Een avondje speeddaten om zo nieuwe vriendinnen te leren kennen? Het bestaat! Omdat het in het dagelijks leven niet altijd even makkelijk is om nieuwe contacten te leggen, hebben Vriendin en VriendinnenOnline de handen ineengeslagen om samen het eerste en leukste speeddate-event van Nederland te organiseren. Dé avond om nieuwe vriendinnen te ontmoeten!

Leer elkaar kennen

Tijdens de speeddate leer je elkaar kennen in een aantal korte gesprekjes. Na afloop is er een gezellige borrel en kun je je, als je dat wilt, meteen aansluiten bij een van de WhatsAppgroepjes. Zo leer je op een ontspannen, laagdrempelige manier potentiële nieuwe vriendinnen kennen.  Natuurlijk kun je deze avond gewoon alleen komen, wij koppelen je aan de andere deelnemers! Tijdens het inschrijven kun je aangeven in welke leeftijdsgroep jij ingedeeld wilt worden. Het belooft een gezellige avond te worden!

Hopelijk houd je er een dierbare vriendin of zelfs een gezellig clubje vriendinnen aan over! Doe je mee? Schrijf je dan snel in, want vol = vol.

Het programma

Onze eerste speeddate vindt plaats op woensdag 24 april

19.30 uur > Inloop + ontvangst
20.00 uur > Start speeddates
21.30 uur > Start borrel
22.30 uur > Einde programma

Datum: woensdag 24 april 2019
Locatie: Restaurant PK Utrecht
Adres: Oudegracht 101-103

Zo doe je mee

Om je aan te melden ga je naar Vriendinnenonline.nl/speeddaten. Voor slechts € 19,95 heb je een gezellige avond inclusief hapjes, drankjes en een leuke goodiebag.

Ontvang 25% korting

Ben jij abonnee van onze nieuwsbrief? Dan betaal je met de kortingscode die je via de nieuwsbrief ontvangt nog maar € 14,95. De nieuwsbrief ontvang je iedere dinsdagavond. Houd dus vanavond je mailbox goed in de gaten!

Ben jij nog geen nieuwsbriefabonnee? Meld je aan via onderstaande button om je kortingscode te ontvangen. Let op: je ontvangt de code alleen als je je via deze knop aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

Leuk! Maar ik kan deze keer helaas niet deelnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze speeddate is een samenwerking van VriendinnenOnline en Vriendin

         

Instagram