Broodbakmachine Van Lidl

Deze broodbakmachine van Lidl is nu gigantisch afgeprijsd

Denk je aan zelf brood bakken, dan denk je waarschijnlijk aan knoeien met bloem en een keuken vol deeg. Maar wacht! Lidl’s broodbakmachine belooft dit rommelige scenario om te toveren in een fluitje van een cent.

Deze broodbakmachine is niet alleen voor brood

Allereerst heeft deze broodbakmachine maar liefs zestien programma’s. Je leest het goed: zestien! Van witbrood tot volkoren, van zoet brood tot biscuitgebak. Je kunt zelfs yoghurt en jam maken.

Gebruiksgemak: ook voor bakklunzen

En dan het gebruiksgemak. Zelfs als je bakvaardigheden vergelijkbaar zijn met die van een vijfjarige – geen zorgen. Deze machine regelt alles: mengen, kneden, rijzen, bakken. Zeg maar dag tegen handen vol deeg en viezigheid.

Speciale functies voor de fijnproevers

Nog een groot voordeel: je kunt met deze broodbakmachine zelfs glutenvrij brood bakken. En bovendien pasta- of pizzadeeg, jam, yoghurt… En met de mogelijkheid om acht eigen recepten te programmeren, voel je je bijna als een professionele bakker.

Voor de praktische bakkers onder ons

Ten slotte: voor degenen die altijd haast hebben: de broodbakmachine heeft een snelprogramma van tachtig minuten. En als je vergeetachtig bent, is er een vijftien-uurs timer voor uitgesteld bakken. Plus een signaal voor het toevoegen van extra ingrediënten zoals noten of fruit. Handig, toch?

Kortom, deze broodbakmachine van Lidl is echt iets voor jou als je van vers brood houdt zonder de rommel. En met de huidige korting, is het misschien wel het perfecte moment om je innerlijke bakker te omarmen. Hij is namelijk afgeprijsd van €74,99 naar €49,99. Alleen online verkrijgbaar. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Broodbakmachine Lidl
Bekijk bij Lidl-shop

Lees ook: Handig: hiermee vervang je eieren tijdens het bakken

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker