Ontwerp Zonder Titel 2022 11 06t091712.454

Een adventskalender mét chocolade? Déze 4 wil je zeker in huis halen

Ben je ook zo dol op chocolade? Dan wil je zeker één van deze adventskalenders in huis halen. Aftellen tot kerst wordt zo een feestje.

1. Tony’s Chocolonely kerst Adventskalender 2022

Kun jij ook niet afblijven van al die heerlijke Tony’s Chocolonely repen? Trakteer jezelf dan op deze adventskalender waarbij je 24 dagen lang aftelt tot kerst en ondertussen geniet van tien verschillende smaken.

Bekijk de adventskalender hier:

Tony’s Chocolonely Adventskalender

2. Lindt LINDOR chocolade adventskalender Kerst 2022

Een populaire adventskalender waarbij je kunt genieten van onweerstaanbaar romige pralines, in verschillende vormpjes en smaken. Trakteer jezelf of een familielid, partner of lieve vriend(in) met déze heerlijke chocolade adventskalender.

Bekijk de adventskalender hier:

Lindt Lindor Adventskalender

Lees ook: Hét recept voor chocolade fanaten: brownies met Licor 43

3. After Eight Chocolade Adventskalender – 3D Big Ben

Veel mensen zijn er dol op: After Eight chocolade. Ben jij zo iemand? Dan kan deze After Eight chocolade Adventskalender dit jaar zeker niet ontbreken. De adventskalender is prachtig weergegeven in de vorm van de Big Ben (3D) en vormt zo een mooie accessoire in je huis. Elk kwaliteitsvolle chocolaatje bevat de perfecte hoeveelheid munt. Zo kun je iedere dag genieten van een kopje koffie en je favoriete chocolade.

Bekijk de adventskalender hier:

After Eight Adventskalender

4. Ferrero – The Best of Ferrero Adventskalender 2022

Ook deze chocolade adventskalender is prachtig vormgegeven. De kalender kun je uitvouwen tot een kerststadje, waarbij er achter ieder deurtje een chocolaatje zit verstopt. In de kalender zitten verschillende Ferrero smaken, zoals de pralines van witte chocolade met hele noten en pure chocoladepralines met hele noten. Het zal vast lastig worden om het bij één chocolaatje per dag te houden.

Bekijk de adventskalender hier:

Ferrero Adventskalender

Lees ook: Bewezen: chocolade verhoogt de productiviteit op de werkvloer

Foto: Bol.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.