Zo lang blijf je single volgens je sterrenbeeld

Zo lang blijf je nog single volgens je sterrenbeeld

Ieder sterrenbeeld heeft zijn eigen karaktereigenschappen. Maar je sterrenbeeld zegt niet alleen iets over jouw persoonlijkheid, maar ook over je single status. Sommigen vinden het erg fijn om vrijgezel te zijn, terwijl anderen niet kunnen wachten tot de ware liefde op hun pad komt. 

Benieuwd hoe lang jij single blijft? Dit zegt je sterrenbeeld.

Ram 

De kans is groot dat je veel te graag wil, maar dat je daarom de liefde nog niet bent tegengekomen. Het kan nog wel even duren tot dat gebeurt, want het gebeurt vaak op een moment waarop je het niet verwacht. Je staat stevig in je schoenen, maar bent wel ongeduldig en dat zijn niet de beste eigenschappen in een relatie. 

Stier

Stier heeft een warme en liefdevolle persoonlijkheid. Jij vindt voor het einde van het jaar nog iemand waar je graag mee verder wilt. Pas wel op dat je niet te snel jaloers wordt. Voor je relatie is dit namelijk niet heel goed. 

Tweelingen

Scharrels vinden? Daar heb jij geen enkele moeite mee, Tweelingen. Jij trekt de nieuwsgierigheid van anderen aan, maar tegelijkertijd vinden mensen je ook snel oppervlakkig. Geef het nog iets meer tijd en dan komt het vanzelf. 

Kreeft

Jij bent alles wat een partner in iemand zoekt, Kreeft. Je geeft liefde op momenten waarop een ander dat nodig heeft. En een extra pluspunt: je bent ook nog eens erg fantasierijk in bed. Nog zes maanden en dan vind je jouw grote liefde. 

Leeuw

Blijf de komende maanden nog even lekker daten, want dan komt er vanzelf iemand op je pad. Het is namelijk moeilijk om iemand te vinden die net zo ruimdenkend is als jij. 

Maagd

Het duurt niet lang meer tot de dag van de liefde aanbreekt in februari. En we hebben goed nieuws voor je Maagd. Er wordt namelijk iemand stapelverliefd op je. Kijk dus uit naar een romantische Valentijnsdag.

Lees ook: Mensen met déze sterrenbeelden zijn het meest liefdevol

Weegschaal

Helaas werkt jouw sterrenbeeld je een beetje tegen. Je hebt hele romantische kanten, maar blijft de komende tijd nog even vrijgezel. 

Schorpioen

Wat ben jij enorm vastberaden, Schorpioen. Hou dit zeker vol, want de ware liefde staat binnenkort voor je neus. 

Boogschutter

Je bent alweer een tijdje single, maar dat duurt niet lang meer. De volgende vakantie breng jij samen met je liefje door. 

Steenbok

Als Steenbok ben je erg ambitieus en zeg je vaak weinig tijd te hebben voor de liefde. Stel jezelf wat meer open en geef online daten een kans. 

Waterman

Relatieproblemen in het verleden hebben ervoor gezorgd dat je een flinke deuk hebt gekregen in je zelfvertrouwen. Maar weerhoud jezelf er niet van om de liefde een kans te geven. Als je jezelf ervoor openstelt komt er misschien wat moois op je pad.

Vissen

Jij bent op zoek naar iemand waarmee je de rest van je leven kunt delen. Helaas zit het dit jaar niet echt mee en lukt het dit jaar ook niet meer. Gun jezelf wat extra tijd om jezelf beter te leren kennen en om uit te vinden wat jij zoekt in een relatie.

Vriendin’s favoriet

Ontdek de diepgaande invloed van de maan op je emoties, zelfbeeld en relaties met Astrologie voor de ziel van Jan Spiller. Leer over maansknopen voor persoonlijke inzichten en talenten, ideaal voor wie snel zelfkennis wil opdoen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Flair
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.