knuffelen

Mensen met déze sterrenbeelden zijn het meest liefdevol

Of het nou gaat om een dikke knuffel, een lief briefje of een kleinigheidje. Mensen met déze 4 sterrenbeelden zijn het meest liefdevol.

Maagd

Een Maagd zal iemand niet snel overladen met knuffels, maar is veel meer pragmatisch ingesteld. Jij staat altijd voor mensen klaar door een luisterend oor te bieden en goede adviezen te geven. De mensen om wie jij geeft kunnen altijd bij jou terecht en je bent een vriend(in) op wie je echt kunt bouwen.

Schorpioen

Een Schorpioen kan soms een tikkeltje jaloers en manipulatief zijn in een romantische relatie. Laten we absoluut niet vergeten dat jij óók heel liefdevol en loyaal bent naar de mensen van wie je houdt. Zoenen in het openbaar is niet zo jou ding, maar zodra je alleen bent met je geliefde vind je het heerlijk om intiem te zijn.

Lees ook: Déze 6 sterrenbeelden zijn het gevoeligst

Kreeft

Een Kreeft is zowel op fysiek als op emotioneel vlak erg emotioneel. Jij houdt van knuffels en aanrakingen, maar ook van diepgaande gesprekken en liefdesuitingen. Je hebt ook snel in de gaten wat de behoeftes zijn van anderen en speelt hier makkelijk op in. Je wordt vaak gezien als de moeder van de vriendengroep bij wie iedereen zijn of haar hart kan luchten.

Vissen

Vissen zijn erg emotioneel en afhankelijk. Dit komt omdat je moeilijk grenzen kunt stellen en mensen snel te veel van je vragen. Je bedoelt het goed, maar je geeft vaak te veel en verwacht te weinig terug. Daarnaast vergeef je anderen ook heel snel. In een romantische relatie vind jij bevestiging door fysiek contact.

Vriendin’s favoriet

Het mysterie van je geboortedag is een zeer gebruiksvriendelijke gids die jou helpt je geboortedag en haar mysteries te ontrafelen. Zo leer je waarom jouw geboortedag zo uniek is en wat deze dag betekent voor jou als persoon. Voor meer info klik op onderstaande button.

Lees ook: Déze emoji past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag.co.uk

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.