Weekhoroscoop: Maagd heeft romantische gesprekken met haar partner

De Kreeft staat stil bij moeilijke levensvragen en de Steenbok maakt kans om meer te verdienen. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Ram

21-03/20-04

Je hebt behoefte om je eigen gang te gaan, maar een vriendin reageert nogal geërgerd. Ze snapt niet waarom je haar niet vaker ziet. Natuurlijk kun je je vriendin haar zin geven. Maar is dat echt wat je wilt?

Typisch Ram
Jij kunt heel goed voor jezelf opkomen. Je bent zelfstandig, laat je niet zo snel van de wijs brengen en weet wat je wilt. Daarom denk je soms dat je anderen niet nodig hebt. Maar dat is natuurlijk niet waar. Vraag eens om hulp, ook al kun je het allemaal zelf.

Stier

21-04/20-05

Je hebt nog steeds moeite met een familielid of collega. Daardoor botst het. Aan het eind van de week kun je haar of zijn standpunt ook wel inzien en reageer je een stuk milder. Eindelijk kunnen jullie erover praten.

Tweelingen

21-05/21-06

Je kunt iets vriendelijk brengen, ook als je geïrriteerd bent. Je moet hiervoor wel iets langer stilstaan bij wat je zegt en dat is voor een flapuit als jij best moeilijk. Met vriendinnen ben je weer lekker actief. Heerlijk!

Kreeft

22-06/22-07

Jij weet precies dát te zeggen wat de ander nodig heeft. Toch kun je een ruzie met een vriendin niet vermijden. Het helpt om elkaar eventjes niet te zien. Daarnaast sta je vaak stil bij moeilijke levensvragen.

Leeuw

23-07/23-08

De vele veranderingen op je werk maken je humeur er niet beter op. Je partner krijgt dit als eerste over zich heen. Kijk uit dat je niet je gevoelens op hem of haar afreageert. Ga samen wat leuks doen, zo blaas je wat stoom af.

Maagd

24-08/22-09
Je hebt het druk. In je leven en vooral op je werk. Je praat er met een collega over en dat lucht op. Kun je wat werk delegeren? Met je partner heb je eindeloze romantische gesprekken. Het voelt als jullie begintijd.

Lees ook de horoscoop van vorige week: de Ram heeft wat strubbelingen met vriendinnen

Weegschaal

23-09/22-10

Je hebt het soms iets te gezellig met je collega’s – je komt nauwelijks aan werken toe. En je hebt geen zin om te sporten, maar je voelt je wel onrustig. Een vriendin haalt je over om toch te gaan. Daar krijg je geen spijt van.

Schorpioen

23-10/22-11

Je zit deze week diep in een goede roman of romantische serie. Je vindt het heerlijk om weg te dromen, even te ontsnappen aan de realiteit. Verder komen dagelijkse taken vaker op jouw schouders terecht.

Boogschutter

23-11/21-12

In een situatie waar je normaal gesproken van je zou laten horen, houd je je nu in. Toch merk je dat je hier in je dagelijks leven last van hebt. Een goede vriendin of je partner biedt een luisterend oor.

Steenbok

22-12/20-01

Op je werk maak je kans om meer te verdienen. Dat komt goed uit, want je kunt even niet al te veel uitgeven. Met een buurvrouw of zus heb je een lang telefoongesprek. Jullie zitten op één lijn en dat geeft je veel inspiratie.

Waterman

21-01/19-02

Je voelt je onrustig en wilt ontsnappen aan al je verantwoordelijkheden. Maar hoe? Dat doe je het beste door kleine gewoontes in je dagelijks leven te veranderen. Bijvoorbeeld: vaker contact met vriendinnen.

Vissen

20-02/20-03

Je hebt weinig fut. Het enige wat jou van de bank haalt, is bezig zijn met je huis. Je kunt uren in tijdschriften en op internet kijken voor inspiratie. Een moodboard maken geeft focus op wat je wilt veranderen.

Ook interessant: Déze hond past het beste bij jouw sterrenbeeld

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *