Vrouw (23)

Weekhoroscoop: de Ram heeft wat strubbelingen met vriendinnen

De Maagd krijgt er op werk een hoop verantwoordelijkheden bij en de Schorpioen gaat verhuizen of verbouwen. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Ram

21-03/20-04
Met een of meerdere vriendinnen zijn er wat strubbelingen. Jullie hebben hierdoor wat minder contact. Het is een kwestie van afwachten hoe zich dit verder ontwikkelt. Voor jou een moment om na te denken wat je verwacht in een relatie.

Stier

21-4/20-05
Iemand op je werk of in de familie gedraagt zich autoritair. Je eerste reactie is om ertegen in te gaan. Maar je merkt dat je hier weinig tot niets mee opschiet. Met een vriendin bespreek hoe je dit anders kunt aanpakken.

Tweelingen

21-05/21-06
Je onderdrukt je boosheid om een situatie niet te laten escaleren. Maar zelf schiet je hier niets mee op. Sterker nog, je blijft met veel boze gevoelens zitten. Kijk eens of je het op een andere manier kan uiten. Dat is een stuk gezonder.

Kreeft

22-06/22-07
In relaties scherm je je soms af als iemand te dichtbij komt. Jouw partner reageert hierop door zich terug te trekken of door er juist bovenop te zitten. Beide reacties voelen niet prettig. Kijk eens eerlijk naar jezelf, hoe moeilijk ook.

Leeuw

23-07/23-08
Een aantal relaties en vriendschappen lopen even niet zo lekker. Als er nog iets te lijmen valt, doe dat dan nu. Op je werk is het druk. Door alle veranderingen is er nauwelijks tijd om even stil te staan bij wat er gebeurt.

Lees ook: Weekhoroscoop: de Kreeft heeft een flink meningsverschil met haar partner

Maagd

24-08/22-09
Op je werk krijg je er een hoop verantwoordelijkheden bij. Maar wil je dat ook? Het is belangrijk om er echt achter te staan. Anders gaat dat over een tijdje ten koste van jezelf. Met je partner heb je nog steeds onverwacht boeiende gesprekken.

Weegschaal

23-09/22-10
Je partner confronteert je ermee dat je vaker voor jezelf moet opkomen. Je helpt anderen graag, maar sta je ook voor jezelf klaar? Stof om over na te denken. Je kunt je creativiteit gebruiken om je gevoelens te uiten.

Schorpioen

23-10/22-11
Je gaat verhuizen of verbouwen. En dat valt je zwaarder dan je dacht. Ook problemen in de familie kunnen je dwars zitten. Je geeft hier ongezouten je mening over. Dat valt niet altijd even goed, maar je bent het wel kwijt.

Boogschutter

23-11/21-12
Je staat vaker stil bij de dingen die je zegt en hoe ze overkomen. Dat zorgt ervoor dat je meer teruggetrokken en/of voorzichtiger bent dan anders. Anderen valt dat op. Met een familielid praat je over veranderingen op je werk.

Steenbok

22-12/20-01
Je vindt dat je zuiniger aan moet doen en maakt een spaarplan voor jezelf. Het hoeft niet eens te betekenen dat je ook minder te besteden hebt. Als je wat meer tijd met jezelf doorbrengt, kom je tot verrassende inzichten. Vaker doen dus.

Waterman

21-01/19-02
Sommige dingen in je leven kunnen je zwaar vallen. Zoals je werk of een relatie. Het is goed te kijken waar dat gevoel opeens vandaan komt. Je denkt na over wat je in je huis nog meer wilt veranderen. Vraag hierbij hulp.

Vissen

20-02/20-03
Door verschillende redenen heb je meer vrije tijd voor handen. Hierdoor word je ook meer met jezelf geconfronteerd. Loop er niet voor weg.

Ook interessant: Leuk om te weten: dit is jouw ideale partner volgens je sterrenbeeld

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen