Déze hond past het beste bij jouw sterrenbeeld

Wil jij graag een hond, maar weet je niet welk ras het beste bij je past? Bekijk het hier.

Is dit wetenschappelijk gebaseerd? Nee, dat niet. Maar ach, wél leuk om te weten. 😉

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Vissen kunnen goed alleen zijn en vinden het fijn om zichzelf te kunnen terug trekken. Een onafhankelijk ras is dan ook perfect voor dit sterrenbeeld. De Yorkshire terriër is trouw, vriendelijk en vastberaden. Deze hond voelt als geen ander aan waar jij behoefte aan hebt en komt – wanneer gewenst – lekker bij je op de bank liggen.

Ram

21 maart t/m 20 april

Jij bent ondernemend, energiek en een geboren leider. Hierom is de mopshond de perfecte hond voor jou. Dit ras heeft een groot uithoudingsvermogen en vindt het leuk om met je op pad te gaan. Daarnaast zal de hond je altijd opvrolijken als je niet lekker in je vel zit.

Stier

21 april t/m 20 mei

Jij houdt van veiligheid en daarom past een border collie het best bij jou. Deze honden hebben veel liefde te geven en luisteren graag naar een consequente en betrouwbare leider. Ook is het een intelligent dier en zal jou altijd beschermen.

Tweelingen

21 mei t/m 21 juni

Een corgi is de ideale hond voor jou, omdat hij net als jij geregeld zin heeft om activiteiten te ondernemen. Daarbij zijn jullie beiden energiek, intelligent en enthousiast.

Kreeft

22 juni t/m 22 juli

Jij bent gevoelig en daarom past de golden retriever goed bij jou. Hij geeft je liefde en staat altijd voor je klaar. Ook vindt hij het fijn om verwend te worden.

Leeuw

23 juli t/m 22 augustus

De teckel is een intelligent dier en heeft daarom behoefte aan een slim baasje: jij. Ook houdt hij van gezelschap, is leergierig en een tikkeltje eigenwijs.

Maagd

23 augustus t/m 22 september

Jij bent een harde werker, maar kunt ook perfectionistisch zijn. Daarom past een lieve en betrouwbare hond het beste bij je. De cairn terriër voldoet precies aan deze eigenschappen. Ook is hij nieuwsgierig, leergierig en beweeglijk.

Weegschaal

23 september t/m 22 oktober

De labrador is sociaal en makkelijk in de omgang, precies zoals jij. Samen kunnen jullie uitstapjes maken en wandelen in het bos. Daarnaast zal het dier je altijd beschermen, wat je een veilig gevoel geeft.

Schorpioen

23 oktober t/m 21 november

Schorpioenen zijn gepassioneerd en hebben een duidelijke en eerlijke mening. Daarom past de Berner Sennenhond heel goed bij jou. Dit ras kan net als jij vurig zijn, maar zal je altijd gehoorzamen. Jullie kunnen het goed met elkaar vinden.

Boogschutter

22 november t/m 20 december

Je staat bekend om je positiviteit, maar vindt het lastig om voor jezelf op te komen. Een Duitse herdershond helpt je hierbij. Ook is dit ras intelligent en zal altijd naar je luisteren. Hij zorgt ervoor dat jij je veilig voelt.

Steenbok

21 december t/m 19 januari

Jij bent een echt familiemens en daarom past de Siberische husky perfect. Dit ras is voor iedereen lief, zacht en een echte gezinshond. Precies wat jij nodig hebt.

Waterman

20 januari t/m 18 februari

Jij bent enthousiast, intelligent en een goede vriendin. Daarom is de dwergkeeshond de ideale hond voor jou. Hij is levendig, energiek en houdt ervan om veel te bewegen. Samen kunnen jullie genieten van lange wandelingen.

Bron: Libelle

Lees ook: dit is het ideale aantal kinderen op basis van je sterrenbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen