5 Dingen Die Je Moet Weten Als Je Gaat Daten Met Een Leeuw

5 dingen die je moet weten als je gaat daten met een Leeuw

Staat er een date op de planning en heb je zijn of haar sterrenbeeld ontrafeld? Dan is dit wat je moet weten als je met een Leeuw op stap gaat.

5 weetjes over daten met een Leeuw

Ga je op stap met een Leeuw (iemand geboren tussen 23 juli en 22 augustus)? Maak je dan maar klaar voor een opwindende tijd. Dit teken heeft een paar verborgen kanten die je niet altijd direct ziet als je iemand op liefdesvlak beter leert kennen. Aan de hand van de volgende eigenschappen kun jij je date beter doorgronden.

1. Een Leeuw is gul

Van alle sterrenbeelden van de dierenriem is niemand zo gul als een Leeuw. Dit sterrenbeeld houdt niet van gierigheid en de rekening delen. Een Leeuw is een genereus persoon, in alle aspecten van de relatie. Hij of zij wil dat jij (ook) gelukkig bent en doet van alles om kleine geluksmomentjes te creëren.

Lees ook: Ben jij een Leeuw? Déze sterrenbeelden passen het beste bij jou

2. Een Leeuw heeft humor

Voor saaie dates is een Leeuw allergisch. Met zijn of haar humor ben je in ieder geval verzekerd van een gezellige avond, want reken maar dat het de missie van dit teken is om jou aan het lachen te maken. Door de grappen en de zelfverzekerdheid van een Leeuw is het moeilijk om niet voor deze persoon te vallen.

3. Een Leeuw is tikkeltje veeleisend

Een date met een Leeuw staat misschien wel garant voor een hoop plezier, maar dit teken verwacht wel wat in return. Een Leeuw houdt van aandacht en liefde en kan daarin veeleisend zijn. Dit sterrenbeeld houdt niet van conflicten, maar als puntje bij paaltje komt, komt de dramatische, theatrale kant van dit teken naar boven.

4. Een Leeuw is hartstochtelijk

Als je op zoek bent naar een grote romanticus, dan zit je bij dit sterrenbeeld goed. Een Leeuw is verliefd op de liefde, zit vol hartstocht en is erg gepassioneerd. Zeker als je de nodige aandacht geeft en moeite in de relatie stopt, krijg je er een loyale en trouwe partner voor terug.

Lees ook: Mariska heeft regelmatig een afspraak met een gigolo

5. Een Leeuw wordt makkelijk verliefd

Het moeilijke aspect van daten met een Leeuw is niet om hem of haar voor je te winnen, maar om de aandacht vast te houden. Dit teken staat erom bekend snel verliefd te worden. Zo snel als dit soms gaat, zo snel kunnen de vlinders ook weer op hun retour zijn.

Vriendin’s favoriet

Astrologie is momenteel ongekend populair en met deze gids van Cosmopolitan’s expert Bente de Bruin leer je op een heldere, niet-zweverige manier je volledige horoscoop te begrijpen. Ontdek de fascinerende wereld van sterrenbeelden, planeten en zelfinzicht. Ideaal voor beginners. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images

bente de bruin