Voor deze sterrenbeelden wordt 2023 een romantisch jaar

Voor deze sterrenbeelden wordt 2023 een romantisch jaar

Een gezond en gelukkig 2023, wat wenst een mens nog meer? Naast enige zekerheid en stabiliteit natuurlijk ook een beetje romantiek. Voor de volgende sterrenbeelden wordt het in ieder geval een liefdevol jaar. Althans, zo beweren de astrologie-experts…

Een romantisch 2023 voor deze sterrenbeelden

Misschien staat verliefd worden niet bovenaan je verlanglijstje. Of misschien ben je al content met de relatie die je met je partner hebt. Bereid je voor op mooie momenten en veel liefde, want het komende jaar gaat op romantisch vlak vooral een impact hebben op de sterrenbeelden Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter en Steenbok.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

In 2023 staat je veel te wachten, maar je bent vast blij om te horen dat er op liefdegebied vooral voorspoed voorspeld is. Als je door vervelende gebeurtenissen de hoop in de liefde hebt opgegeven, is dit het jaar om het vertrouwen te herstellen en om toch open te staan voor die ene persoon.

Het is spannend om de stap te wagen en je hart te geven aan iemand, maar het kan zomaar zijn dat je in 2023 de persoon ontmoet met wie je oud wordt. Het wordt dit keer het jaar van de toegewijde relaties. En horen we daar de huwelijksklokken?

Lees ook: Dit wordt in 2023 jouw geluksdag volgens je sterrenbeeld

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Eerst nog even de winter doorkomen, maar zodra het voorjaar aanbreekt, staat de Schorpioen een hoop te wachten. Ben je op dit moment vrijgezel en staat je hoofd er helemaal niet naar om een nieuw persoon in je leven toe te laten? Dan staat jou een verrassing te wachten. Geluk en voorspoed komt in overvloede jouw kant op. Op een gegeven moment wordt het te lastig om nog nee te zeggen: geef je in dat geval aan de liefde over. Waarom zou je je verzetten als iets goed voelt?

Boogschutter (22 november – 23 december)

Voor de Boogschutter wordt 2023 het jaar van liefde, plezier en passie. Je durft je hart te openen voor oneindige mogelijkheden. Als je gewend bent om afwachtend te zijn, is dit je kans om zelf initiatief te nemen. Durf de leiding te nemen als je iemand in je leven hebt die meer dan bijzonder voor je is. Luister naar je hart, dan zit het goed.

Lees ook: Zo lang blijf je nog single volgens je sterrenbeeld

Steenbok (23 december – 20 januari)

De tweede helft van het jaar wordt jouw moment van liefde en sensualiteit. Hoe lang is het geleden dat je de vlinders in je buik voelde fladderen? Zo’n zomer wordt het. Het wordt passievol, romantisch en een tikkeltje spannend. Het kan namelijk dat je een sprong in het diepe moet maken. Dat is spannend, vóóral als het op de liefde aankomt.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Elite Daily
Foto: Getty Images