Geluksdag 2023 volgens je sterrenbeeld

Dit wordt in 2023 jouw geluksdag volgens je sterrenbeeld

Het einde van 2022 nadert en dat betekent dat een nieuw jaar weer aan onze voeten ligt. Naar welke dag moet je volgend jaar uitkijken? De sterren geven je het antwoord. 

We vertellen je welke dag in 2023 jouw geluksdag gaat worden volgens je sterrenbeeld.

Ram

Zet maar een grote cirkel in je agenda om 16 mei, Ram. Dit wordt in 2023 namelijk jouw geluksdag. Op deze dag gaan er verschillende grote veranderingen plaatsvinden, die voornamelijk te maken hebben met je zelfbeeld. Voorheen was je misschien nog wat onzeker, maar in 2023 besteed jij meer aandacht aan eigenwaarde. Heb je het afgelopen jaar een investering gedaan? Dan komt er vanaf 16 mei een financiële boost aan. 

Stier

Voor jou staat 12 april genoteerd als geluksdag, Stier. Op deze dag komt er een gevoel van vrede en ontlading over je heen. Normaal gesproken ben je heel praktisch ingesteld en kom je liever niet uit je veilige bubbel. Maar vanaf 12 april laat je die gewoonte steeds meer los, waardoor je veel energie krijgt. En dat gaat je op het gebied van school, sport en werk enorm helpen. 

Tweelingen

De geluksdag van Tweelingen laat niet lang op zich wachten. Op 17 januari komt er namelijk een einde aan de stress en uitputting die je het afgelopen jaar hebt ervaren. Je hebt veel tegenslagen meegemaakt en daaruit is een angst ontstaan. Vanaf 17 januari valt deze angst weg, weet je wat je wilt en wat je nodig hebt en ben je niet bang voor veranderingen. 

Kreeft

Jij houdt vooral van de zomer, Kreeft en in 2023 is dat niet anders. Vooral 30 augustus wordt een geluksdag voor jou, omdat je op deze dag inspiratie krijgt om je doelen te behalen. Of het gaat om de liefde, school, werk of sport. Jij gaat sowieso je doelen bereiken. 

Leeuw

Leeuw hoeft niet lang te wachten: voor jou is 7 februari je geluksdag. Op deze dag voel jij je het meest zelfverzekerd en succesvol. Het lukt jou om alle tegenslagen van het afgelopen jaar achter je te laten en om vooruit te kijken. Hier krijg je ontzettend veel energie van. 

Maagd

Voor Maagd staat 2023 in het teken van de liefde en het is geen grap, maar vanaf 1 april ga jij hier iets van merken. Op 1 april krijgt je persoonlijke leven een boost en komen er mogelijkheden om nieuwe relaties aan te gaan. Dit geldt zowel voor vriendschappelijke relaties als relaties op liefdesgebied. Ben je al gelukkig in de liefde? Dan is 1 april de dag om je relatie te versterken en om meer van jezelf te gaan houden.

Lees ook: Zó zou jij oudejaarsavond moeten vieren volgens je sterrenbeeld

Weegschaal

In 2023 krijgt Weegschaal naast hoogtepunten helaas ook te maken met dieptepunten. Hier komen wat emotionele schommelingen bij kijken, maar gelukkig draait dit op 30 oktober. Dierbaren nemen je dan onder hun hoede en helpen je om alles op een rijtje te zetten. 

Schorpioen

Over het algemeen ga jij een geweldig jaar tegemoet, Schorpioen. Jij wordt zelfs een van de gelukkigste sterrenbeelden volgend jaar. Genoeg om naar uit te kijken dus, maar zet vooral 16 november in je agenda, want dan krijg je nóg meer geluk. Je hebt die dag veel energie en motivatie om je dromen en doelen waar te maken. 

Boogschutter

Schorpioen gaat een geluksjaar tegemoet, maar voor Boogschutter wordt het een jaar vol met uitdagingen. Hier heb je het sommige dagen flink moeilijk mee, maar je doorzettingsvermogen zal je er doorheen helpen. Op 17 januari wordt je extra aangemoedigd om goede stappen te zetten in je carrière, wat je enorm vooruit gaat helpen. 

Steenbok

Voor Steenbok zit er in 2023 ook een geluksdag aan te komen, namelijk 23 maart. Deze dag draait voor jou om zelfliefde. Je eigenwaarde zal stijgen, je zelfvertrouwen krijgt een boost en je gaat meer van jezelf houden. Ook groei je op persoonlijk vlak, wat ervoor zorgt dat je openstaat voor eventuele relaties. 

Waterman

Jij kan niet wachten tot het 16 november is, want op deze dag krijg je op financieel en romantisch gebied een oppepper. Ook ontmoet je nieuwe mensen en bouw je daar hechte vriendschappen mee op. Het afgelopen jaar had je de neiging om veel achterom te kijken, maar in 2023 gaat jouw blik alleen nog uit naar de toekomst. 

Vissen

Vissen staat bekend om zijn creativiteit en inspiratie, maar het afgelopen jaar kon je dit maar moeilijk vinden. Op 7 maart gaat dit eindelijk veranderen en sta je weer open voor nieuwe ideeën. 2023 kan op het gebied van liefde, werk en vrije tijd een mooi jaar gaan worden voor jou. 

Jouw persoonlijke horoscoop voor 2023

Wil je weten wat jou te wachten staat in 2023? Dan is Jouw persoonlijke horoscoop voor 2023 het ideale boek voor jou. Voor elk teken van de dierenriem geeft dit boek uitgebreide informatie. Welke planeten hebben invloed op jouw financiële situatie, liefdesleven en carrière? Welke tekens helpen of hinderen je? Wat heeft 2023 voor jou in petto wat betreft je gezondheid, liefdesleven, carrière, geldzaken en persoonlijke groei? En ga zo door. De schrijver van het boek, Joseph Polanksy, is al meer dan twintig jaar een toonaangevende astroloog. Zijn jaarlijkse boekenserie ‘Jouw persoonlijke horoscoop voor…’ is al jarenlang in vele landen een groot verkoopsucces. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Horoscoop 2023

Bron: Girlscene
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.