Deze sterrenbeelden hebben de beste balans tussen privé en werk

Deze sterrenbeelden hebben de beste balans tussen privé en werk

Het houden van een goede balans tussen je werk- en privéleven kan soms knap lastig zijn. Geef je jezelf niet genoeg ruimte om in je privéleven goed voor jezelf te zorgen en tijd te maken voor leuke dingen, dan ligt een burn-out op de loer. Maar voor vier sterrenbeelden is daar niet snel sprake van. Zij zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. 

Ram

Dit sterrenbeeld wordt gedreven door motivatie en leiderschap. Dit zorgt ervoor dat je een harde werker bent en dat je je hand niet omdraait voor verschillende klusjes. Maar Ram is ook ontzettend sociaal en extravert, waardoor jij je oplaadt door met andere mensen op stap te gaan. Hier krijg je veel energie van, waardoor je veel waarde hecht aan deze momenten. Je maakt er dan ook graag tijd voor vrij. 

Tweelingen

Mercurius is de heersende planeet van Tweelingen en zorgt ervoor dat het luchtteken goed verbinding kan maken met de wereld. Dit doe je door goed na te denken en te communiceren. Jij bent van jezelf iemand die problemen oplost en goed in een team kan werken. Buiten werk om ben je erg sociaal en ga je er vaak op uit met vrienden. Dit vind je ook erg belangrijk: het geeft je meer ruimte in je hoofd en helpt je om even niet met werken bezig te zijn.

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben altijd een opgeruimd huis

Leeuw

Leeuw is een harde werker en kan goed leidinggeven. Op het werk ben je erg serieus en pak je taken met beide handen aan, maar buiten werkuren om leef jij je graag uit met vrienden. Je gaat graag naar de kroeg of uiteten en houdt wel van een feestje. Je weet ook dat je dit goed kan combineren met je werkzaamheden. 

Weegschaal

Weegschaal hoort echt in dit rijtje thuis, omdat dit sterrenbeeld altijd verlangt naar balans. Hier werk je dan ook hard naartoe: op je werk ben je druk bezig en voer je je taken goed uit, zodat je na het werk met vrienden kan afspreken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je werk.

Vriendin’s favoriet

Last van burn-out klachten? Dan kan het boek Ik dacht dat ik wist wat burn-out was… tot ik er een kreeg van Marijn Sillis je enorm verder helpen. Van een burn-out herstellen is veel meer dan rusten, relaxen en loslaten. Dankzij het boek krijg je de kracht om uit jouw burn-out te komen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Bustle
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.