Deze sterrenbeelden hebben altijd een opgeruimd huis

Deze sterrenbeelden hebben altijd een opgeruimd huis

Tja, schoonmaken is niet iedereens favoriete hobby. Toch zijn er drie sterrenbeelden die alles graag spik en span houden. Zij gaan dagelijks in de weer met de stofzuiger en een poetsdoek. 

Kom je bij deze sterrenbeelden op bezoek? Dan tref je altijd een opgeruimd huis aan. 

Waterman

Waterman is creatief en heeft oog voor detail. Ook ben je van nature erg opgeruimd. Alles bij jou thuis is geordend in lades, heeft een label en je weet alles precies te vinden. Hierdoor ziet jouw huis er altijd erg netjes uit. Dat maakt het schoonmaken ook een stuk makkelijker en daarom vind je het geen enkel probleem om met een poetsdoek door je huis te gaan. 

Maagd

Maagd is een van de meest opgeruimde sterrenbeelden. Jij hebt netheid nodig om je te kunnen concentreren, waardoor rommel uit het zicht moet zijn. Daarnaast houd je van structuur en heb je een vast schoonmaakschema en hier wijk je nooit van af. 

Lees ook: Déze sterrenbeelden scoren de leukste items in de kringloopwinkel

Kreeft

Kreeft houdt alles goed in de gaten en tijdens het schoonmaken mis je dan ook geen enkele plek. En dat is ook niet zo gek, aangezien jouw huis je favoriete plek is om te zijn. Hier mag het niet vuil zijn en je verzorgt je paleisje dan ook ontzettend goed. Jij stopt pas met boenen als alles er schoon en opgeruimd uitziet.

Vriendin’s favoriet

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Flair
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.