Geld

Money, Money, Money: déze sterrenbeelden gaan veel geld verdienen

Hoewel we altijd zeggen: ‘geld maakt niet gelukkig’ dromen veel mensen er toch wel van om veel geld te verdienen. Bijvoorbeeld om die ene wereldreis te maken, om een huis te kopen of simpelweg omdat het flink wat zorgen kan wegnemen. Misschien wordt die droom wel werkelijkheid als je één van deze vier sterrenbeelden hebt. 

Déze sterrenbeelden verdienen in hun leven veel geld. 

Steenbok 

Steenbok heeft geluk, want dit is een van de sterrenbeelden die veel geld gaat verdienen. Dat heeft alles te maken met jouw ambitieuze en vastberaden karakter. Als jij eenmaal een doel hebt, dan laat je die niet meer varen en ga je er helemaal voor. Jouw carrière staat vaak op de eerste plaats, maar je weet ook dat dit uiteindelijk zorgt voor een flinke bankrekening. 

Schorpioen

Nog zo’n sterrenbeeld dat precies weet wat hij wil. Jij volgt namelijk altijd je gevoel en vertrouwt daar blindelings op. Net als Steenbok laat je jouw doelen niet zomaar los en heb je een ontzettend hoog doorzettingsvermogen. Hierdoor behaal jij succes na succes en stijgt dat getal op je bankrekening alleen maar mee. 

Lees ook: Wat jouw sterrenbeeld over je slaapgewoontes zegt

Maagd

Maagd is het sterrenbeeld dat alles goed voor elkaar heeft. Je bent geordend en houdt altijd lijstjes en een strakke planning bij. Hoewel je erg kritisch kunt zijn, sta je wel open voor feedback, omdat je weet dat je daar beter van wordt. Dit is een mentaliteit die je ver gaat brengen, ook op financieel gebied. 

Stier

Dit sterrenbeeld is een ontzettend harde werker. Als Stier ergens aan begint zal hij daar zijn ziel en zaligheid in leggen. Ook ben je helemaal niet moeilijk als het gaat om extra taken of het uitvoeren van klusjes. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat je carrière als een speer gaat en dat zie je terug op je bankrekening.

Tip van de redactie

De magie van je geboortedag is het meest complete overzicht van voorspellingen op basis van geboortedagen – een synthese van de geheimen van astrologie, numerologie en vaste sterren. Reis langs de twaalf tekens van de dierenriem en nog verder, en ontdek de kracht van geboortedagen, sterren en getallen.

Bron: Flair
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.