Persoonlijke verhalen

Vriendin 8: Karens open relatie kostte haar haar huwelijk

“Ik kon niet meer verdragen dat hij seks had met een ander”

Karen (39) ontmoette de man van haar dromen. Hij vertelde haar meteen dat hij niet trouw kon zijn. “Noem mij naïef of dom, maar ik sloeg zijn waarschuwing in de wind.”

Karen: “Een beetje gegniffeld heb ik wel, toen ik hoorde dat Heleen en Ton van Royen gingen scheiden. Zie je nou wel, dacht ik, een open huwelijk werkt écht niet. Daar was ik zelf inmiddels ook al achter gekomen, maar André, mijn ex, houdt nog steeds vol dat het de enige manier is om een relatie spannend te houden. Wij hebben het zes jaar geprobeerd. Volgens André was het zo’n fijne optie: geoorloofd vreemdgaan om zo de sleur in de relatie te voorkomen en af en toe te kunnen genieten van het lijf van een ander. Maar in de praktijk bleek dat veel moeilijker en pijnlijker te zijn dan gedacht.”

Lees het hele verhaal van Karen in Vriendin 8 en praat mee op het forum.

 

Reageer op dit artikel

Hoe sta jij tegenover een open relatie?

Ik geloof er niet in

Ik geloof niet in delen, ik kan me niet voorstellen dat als je echt van iemand houdt , je ermee kan leven dat hij ook sex met een ander heeft!!!

Ik geloof er niet in

niks voor mij.Ik ben heel jaloers.

Ik geloof er niet in

nee ik geloof er zeker niet in dat het werkt ik zou het niet kunnen verdragen dat mijn vriend vreemd zou gaan niet dat zou hij nietdoen maar de gedachte alleen zeg

Ik ben helemaal voor!

Zolang je een hele stabiele relatie hebt, beiden niet jaloers bent en elkaar wat gunt, dan is er niets mis mee. Zodra het ipv een aanvulling een vervanging wordt, dan gaat het mis!

Ik geloof er niet in

waarom heb je dan een relatie? je kiest toch voor iemand en die iemand voor jou?

Ik geloof er niet in

Ik hou niet van delen!

Ik geloof er niet in

ik geloof dat als een man en een vrouw echt voor elkaar kiezen ze aan hun beide genoeg moeten hebben

Instagram