Persoonlijke verhalen

Vriendin 7: Danielle kreeg een kind met een getrouwde man

“Hij is mijn ware, maar onmogelijke liefde”

Danielle had jarenlang een affaire met de getrouwde Mark, ze kregen zelfs een dochter samen. Uiteindelijk zette ze er een punt achter. Maar het blijft moeilijk om haar grote liefde helemaal los te laten.

Danielle (37): “Vanaf het eerste moment dat ik Mark zag, was ik verliefd. Mijn hart sloeg over en ik dacht meteen: dit is hem. Hij is een knappe vent om te zien, hij is lang en breed en vooral zijn ogen trokken me enorm aan. Maar ik hield mijn gevoelens voor me en deed er niets mee. Hij was namelijk getrouwd en ik vind: van een getrouwde man blijf je af. We werkten allebei bij Defensie en leerden elkaar kennen toen we tegelijkertijd een opleiding deden. Na twee maanden bekende hij dat hij verliefd op me was. Ik was verbaasd, maar vertelde hem dat het wederzijds was. Die avond heeft hij me voor het eerst gezoend."

Lees het hele verhaal van Danielle in Vriendin 7 en praat mee op het forum.

 

 

 

Reageer op dit artikel

Heb jij wel eens een onmogelijke liefde gehad?

Ja, helaas wel

en dat was geen pretje, je zit toch alleen met de feestdagen en vaak in de weekenden terwijl hij de happy family uithangt met zijn gezin…

Ja, helaas wel

om andere vrouwen de ogen te openen…

Ja, helaas wel

Goed te lezen dat ik niet de enige ben! De veroordeling van vele mensen is altijd zo jammer. Die weten totaal niet wat je meemaakt en waar je in terecht komt. Dan kunnen ze heel makkelijk zeggen je doet het toch zelf. Tuurlijk doe je het zelf, maar als het gevoel zo vreselijk sterk is en je alles hebt geprobeerd om los te laten en het je niet lukt.

Ja, helaas wel

zooooo lastig…. wat een vervelende verslaving

Nee, gelukkig niet

elukkig nog nooit gehad, maar ik zou zoiets ook nooit willen

Instagram