Persoonlijke verhalen

Vriendin 35: Debbie heeft vooral dates met jongere mannen

‘Seks met een jonge knul is een verademing’

Debbie (42) scheidde twee jaar geleden na een liefdeloos huwelijk. Na haar scheiding wilde ze nog maar één ding: genieten. Ze stapte het uitgaansleven in en heeft sindsdien voornamelijk dates met jonge mannen. Soms amper ouder dan haar dochter van 25. “Ik pik ze meestal op in de kroeg, maar soms ook gewoon in de supermarkt.”

Debbie: “Mannen van mijn eigen leeftijd vind ik ronduit saai. Ze zijn ingedut, onaantrekkelijk en niet energiek genoeg in bed. De enkele keer dat ik met een leeftijdsgenoot date, verveel ik me al na een half uur. Het lijkt wel of die mannen alleen maar over zichzelf kunnen praten. Liever ga ik een avond uit met een jongere, frissere man die mij het gevoel geeft dat ik de mooiste vrouw op aarde ben. En met jong bedoel ik ook echt jóng. Mijn laatste veroveringen waren niet ouder dan dertig. Sommigen zijn slechts een paar jaar ouder dan mijn dochter Nancy van 25 en wonen zelfs nog bij hun ouders thuis. Daar voel je niks van, zeg ik altijd. Sterker nog, seks met zo’n jonge knul is juist een verademing. Heftig, passievol en je komt absoluut niks tekort!”

Lees het hele interview met Debbie in Vriendin 35 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Reageer op dit artikel

Val jij ook op jongere mannen?

Nee

Ik zou me er niet prettig bij voelen. Nog minder prettig. Mannen verwachten al zoveel. Slank, glad geschoren, tieten omhoog. Nee, vind mannen van mijn eigen leeftijd ‘eng’ genoeg.

Nee

Niet in het bijzonder,
Mijn man is zes jaar jonger, het is zo gelopen.
Nu we vijf jaar verder zijnen toen zou weten wat ik nu weet zou ik hem voorbij gelopen zijn

Nee

ik heb liever mannen die minstens 7 jaar ouder zijn… heb het geprobeerd met iemand van mijn eigen leeftijd maar die was nog zo kinds. Geef mij maar een volwassen echte vent!

Instagram