Persoonlijke verhalen

Vriendin 30: Süreyya deed er alles aan om een meisje te krijgen

‘Ik heb altijd al een dochter gewild’

Süreyya (35) wilde graag nog een baby, maar dan wel een meisje. Op allerlei manieren probeerde ze het geslacht van haar baby te beïnvloeden en zes weken geleden werd haar dochter Açelya geboren. “Of het nu ligt aan de granaatappels of aan de Chinese kalender, het is gelukt!”

Süreyya: “Mijn biologische klok tikte al lang niet meer. Mijn man Ismail en ik hebben een zoon van twaalf. Allebei waren we blij met de vrijheid die we hadden gekregen nu onze zoon al zo groot was, en net als hij was ik tevreden met één kind. Dacht ik. Totdat ik vorig jaar een burn-out kreeg, waardoor alles veranderde.”

Lees het hele verhaal van Süreyya in Vriendin 30 en praat mee op het forum.
 

Reageer op dit artikel

Denk jij dat er bepaalde methodes zijn, waardoor je kunt bepalen of je een jongen of meisje krijgt?

Nee, ik geloof daar niet in

het is gewoon een speling van de natuur, die kun je niet beinvloeden.. 😉

Nee, ik geloof daar niet in

God alleen bepaald wat je krijgt.

Nee, ik geloof daar niet in

Nee, ik geloof daar niet in

Ja, namelijk...

Ja die zijn er. Ze worden en gelukkig maar alleen gebruikt als daar redenen voor zijn. Stel je bent een vrouw en je bent drager van de ziekte duchenne dan wil je natuurlijk het nie doorgeven aan een zoon. Maar ik vind het vreselijk dat mensen als ze geen medische reden hebben hier vraag naar hebben of dat ze gewoon al de wens hebben voor n bepaald geslacht. Wij gaat het icsi traject in en door zulke klote verhalen wordt ik wel zo boos!! Voor ons maakt het niets uit als het maar gezond en gelukkig is. Wees dankbaar als je een kindje mag krijgen en al helemaal als het in een wip mag gebeuren om het zo maar te zeggen. Mensen mogen zich er wel is van bewust worden dat een kindje bijzonder is.

Ja, namelijk...

Ik denk dat er tegenwoordig heel veel kan!

Instagram