Persoonlijke verhalen

Vriendin 17: Ik prikte gaatjes in het condoom om tóch zwanger te raken

Esther luisde haar vriend erin en is nu zwanger van haar tweede kind.

Esther (37) wilde maar één ding: een leuk gezinnetje met kinderen. Terwijl ze wist dat haar vriend Jack (39) absoluut geen vader wilde worden. “Mijn kinderwens was zo groot, dat ik een achterbaks besluit nam: ik zou ‘per ongeluk’ zwanger van hem raken.”

Esther: “Wie ons drietjes op straat ziet lopen of ons de eendjes ziet voeren bij de vijver, denkt vast dat wij een ideaal gezin zijn. Een schattig blond meisje van bijna twee jaar met paardenstaartjes, een liefhebbende papa die haar voortduwt in de buggy en een stralende moeder, hoogzwanger bovendien. Het ultieme kneuterige Centerparcs-gezin. Maar schijn bedriegt. Want niemand ziet aan ons dat we helemaal niet zo happy zijn als we lijken. En dat mijn vriend Jack zich in zijn vaderrol gedwongen voelt omdat hij nooit kinderen heeft gewild, maar slechts zijn verantwoordelijkheid neemt. En het is zeker niet aan ons af te zien dat hij er gewoon door mij is ingeluisd.”

Lees het hele verhaal van Esther in Vriendin 17 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Ken jij iemand die ook expres zwanger is geraakt?

Nee

Erg achterbaks, ik hoop dat dat soort vrouwen zichzelf in de spiegel kunnen aankijken. Een kind nemen is een besluit dat je samen neemt, maar sommige vrouwen zijn nu eenmaal erg egoistisch. Kan me niet voorstellen dat dit soort relaties lang duren. En dan is het janken omdat de man zich zo bedrogen voelt dat hij zo’n vrouw verlaat. Geen medelijden met dat soort vrouwen !

Nee

Blijkbaar kunnen vrouwen zich zo wanhopig voelen dit te doen, maar het klopt natuurlijk niet! Ik neem aan dat je in een goede relatie praat over dit soort dingen en als blijkt dat er bij de één een duidelijke kinderwens is en bij de ander niet dan respecteer je dat, of je komt tot de conclusie dat je misschien niet hetzelfde toekomstperspectief hebt en dit elder moet zoeken.

Nee

Erg achterbaks ! En gewoon totaal respectloos! Hoe kan je met jezelf leven en alles goed praten?!
Ik snap best dat je een kinderwens heb en dat je als vrouw niet wilt wachten maar om zo sneaky te doen gaat gewoon te ver.

Het was niet alsof hij geen kinderen wilde omdat hij gewoon lekker door wilde feesten en single wilde zijn maar hij had ook nog eens een hele goede reden om t niet te doen. Om te zeggen dat hij t zo goed doet en dat t met de kids nu op dit moment goed gaat vind ik erg naïef want dat kan zich altijd nog manifesteren. En was t dan allemaal waard? ….
Genoeg websites en forums waar je mannen kan vinden die gratis hun zaad doneren of ook vader willen worden zonder per se relatie te hebben. Had gewoon meer research gedaan dan alleen de bekende weg te zoeken.
Dit soort acties geven vrouwen gewoon een slechte naam.

bah !!!!!!!! En dan noem jij jezelf een moeder. Goede voorbeeld benje voor je kids. Not !

Ja, ik ken iemand, namelijk...

ex schoonzusje. Mijn broer wilde eigenlijk geen kids aar zij slikte af en toe expres de pil niet… resultaat een dochtertje…

Ja, ik ken iemand, namelijk...

Ja ik had een relatie met een vrouw en we hadden regelmatig seks zij gaf aan dat ze de pil slikte na 2 maanden stopte de relatie en heel raar na 9maanden had ze een kind ik ging terug tellen en gaf aan kind is van mij ze werd erg boos en bedreigingen na verloop van tijd kwam ik haar op meerdere datingsites en prompt elke keer verwijderde ze al haar profielen toen wilde ze vrienden worden op Facebook stelde weer de vraag voor dna test weer verwijderd word er moedeloos van dit heeft ze bewust gedaan en mensen in men omgeving vinden het ook verdacht weet dat ze nu in Amsterdam woont maar verder weet ik het ook niet
Kom er gewoon eerlijk voor uit als vrouw dit brengt alleen spanning mee voor mij het idee dat je ergens een kind hebt
Als iemand suggesties heeft graag

Instagram