Antwoorden op seksvragen

Veronica doet aan sexting: ‘Het zorgt voor een heerlijk voorspel’

Veronica (43) is getrouwd met Jurgen (44), heeft twee zoons (17) en (16) en doet aan sexting. “Laatst stuurde ik Jurgen zelfs een filmpje waarin ik mezelf bevredigde voor de camera.”

Stoorzenders

“Een pikante foto in een rood kanten lingeriesetje. Woorden als ‘nat poesje’, ‘kinky seks’ en ‘ik wil iets stouts doen’ of ‘je maakt me knetteropgewonden’. Het is niet de inhoud van berichten die mijn twee zestien- en zeventienjarige pubers sturen naar hun scharrels of vriendinnen, het staat in de appjes van mijn man en mij naar elkaar. Onze zonen zouden van schrik drie dagen niet meer praten en alleen maar kokhalsbewegingen maken als ze zouden weten dat hun ouders aan sexting doen. Maar het is wel zo. Ook na een huwelijk van negentien jaar houden mijn man Jurgen en ik van seks en de spannende appjes die we elkaar overdag sturen, zijn een heerlijk opwarmertje voor ’s avonds. Het liefst als onze zonen naar hun sportclubs of vrienden zijn, want de aanwezigheid van die twee stoorzenders zorgt dat we ons nog even moeten inhouden.”

Naakt in de tuin

“Ik schat dat we anderhalf jaar geleden begonnen met sexting. Min of meer per ongeluk: ik stuurde Jurgen een selfie waarop ik mijn nieuwe zonnebril droeg, terwijl ik in de tuin lag te zonnen. Maar de foto sneed af, precies bij de bovenkant van mijn bikini, waardoor het leek alsof ik er naakt lag. Jurgen reageerde dan ook met een: ‘Mmm, wat lig jij er sexy bij.’ Ik wilde eerst nog eerlijk vertellen dat ik een bikini droeg, maar ik vond het leuk hem te teasen en ik tikte terug dat ik daadwerkelijk naakt in de tuin lag en dat ik hoopte dat de postbode en buurman me niet zagen. Waarop hij weer appte dat hij niet kon wachten totdat hij klaar was met zijn werk, omdat hij nu al een stijve had. Voordat ik het wist, stuurden we elkaar de hele middag geile praat en waren we allebei zo opgewonden toen Jurgen thuiskwam, dat we direct het bed indoken. Iets wat we tot dan toe nog amper deden.”

Lees ook: Vera en haar man hebben seks tijdens de lunchpauze

Wel voorzichtig

“We hadden natuurlijk wel seks, maar dat was eerder lieve dan spannende seks. Sindsdien sturen mijn man en ik elkaar vaker erotische berichten. Dat kunnen naaktfoto’s zijn of stoute woorden. En laatst stuurde ik Jurgen zelfs een filmpje waarin ik mezelf bevredigde voor de camera. Een groot succes! Het blijft elke keer weer leuk iets te verzinnen om mijn man op te warmen of zelf verrast te worden door iets wat hij mij stuurt. Het zorgt voor een heerlijk voorspel. Ik ben wel voorzichtig. Voordat ik iets verzend, check ik wel tien keer of ik het echt naar mijn man stuur en niet naar de familieapp of naar een verkeerd nummer. Ook wis ik alles na het versturen. Ik moet er niet aan denken dat onze zoons toevallig mijn telefoon pakken en zulke appjes te zien krijgen. Het grappige is dat we laatst een hele discussie thuis hadden over sexting. Jurgen en ik drukten onze pubers op het hart vooral geen foto’s van zichzelf te verspreiden via WhatsApp of Snapchat en die zeker niet te versturen naar vriendinnetjes. Op zo’n moment klinken we als bedachtzame, strenge ouders. En ondertussen denk ik: jullie moesten eens weten wat jullie eigen ouders allemaal uitwisselen!”

Lees ook: ‘Straks staan al onze seksfilmpjes op internet…’

Foto: Getty Images