Persoonlijke verhalen

Vera en haar man hebben seks tijdens de lunchpauze

Vera (36) woont samen met Jan (36). Hun kinderen zijn 11, 9 en 6. Sinds kort hebben ze seks tijdens de lunchpauze. “Na een lange dag ben ik daar gewoon te moe voor.”

“Een keer per week, om kwart voor een op woensdagmiddag zet ik mijn computer op standby, mijn telefoon op stil, trek ik mijn jurk uit, poets ik mijn tanden en schiet ik in een badjasje. Niet lang erna steekt mijn vriend Jan de sleutel in het slot. Ook Jan neemt een break van zijn werk. Terwijl hij naar de badkamer glipt, steek ik de kaarsjes aan in onze slaapkamer en wacht tot hij binnenkomt in zijn boxer. Dan gaan we lekker met elkaar kussen en knuffelen en genieten we van een half uur ongestoord vrijen. We noemen het onze seks-siësta’s.”

Veel te moe

“Voordat Jan en ik deze siësta’s ontdekten, hadden we nauwelijks seks. Daar was ik na een lange dag gewoon te moe voor. Met een druk gezin met drie kinderen onder de twaalf, een baan van 32 uur, een hond en huishouden, was ik dolblij als het me lukte voor elf uur in bed te stappen. Het idee om dan wéér actief te moeten zijn, stond me tegen. Zelfs al was het maar voor een kwartier of half uurtje en wist ik dat het fijn en lekker was en me naderhand extra zou ontspannen. Ik kon het niet opbrengen. Zodra ik mijn kussen rook, sliep ik, bij wijze van spreken.

Lezeressen vertellen: dit is mijn seksfantasie

Maar zo houd je je seksleven natuurlijk niet gezond. En omdat ik de intimiteit zelf ook niet kon missen, zochten Jan en ik alternatieve tijden voor de wekelijkse vrijpartij. In eerste instantie dachten we aan de zondagochtend, maar dat was ook niet zo’n goed idee. Het kostte me ruim een uur voordat het hele spul goed en wel was aangekleed en met een broodje voor de tv zat. Als ik dan weer naar bed sloop, lag ik alleen maar te luisteren of er niet toch een kind naar boven rende. Ook hadden we de slaapkamer op slot en dat zorgde niet voor de juiste stemming.”

Geheim voor de baas

“Uiteindelijk ontdekten we de siësta. Ik werk drie dagen per week buiten de deur bij een administratiekantoor, maar de woensdagen mag ik thuis werken. Mijn vriend zit in de buitendienst, maar gooit zijn rooster zo om, dat hij toevallig thuis kan komen ‘lunchen’. Mijn werkgever weet uiteraard niet waarom ik tussen kwart voor een en half twee uit de lucht ben. Hij denkt misschien dat ik rustig wil lunchen. Dat ik dat als excuus gebruik om heel andere dingen te doen dan een broodje eten, hoeft hij uiteraard niet te weten. Ik mag best een keer een was in de machine stoppen op een thuiswerkdag, maar ik denk niet dat mijn werkgever het waardeert dat ik in die tijd mijn man oraal bevredig. Soms duurt een vrijpartij wat langer dan de lunchpauze, maar dan haal ik die misgelopen tijd voor de baas ’s avonds na het eten weer in. Voor Jan en mij is dit een goede onderbreking van de dag. Precies de broodnodige we-time voor ons als stel en niet als ouders van drie kids!”

Dit verhaal komt uit Vriendin 6.

Sanne heeft stiekem seks met haar ex: ‘Ik ben verslaafd aan zijn lichaam’

Reageer op dit artikel