Persoonlijke verhalen

Straatvraag: Wat vind jij ervan dat Máxima koningin wordt?

Koningin Beatrix zal op 30 april dit jaar aftreden en vanaf dan is prins Willem-Alexander koning. En prinses Máxima koningin. Vriendin ging de straat op en vroeg: “Wat vind jij ervan dat Máxima koningin wordt?”

In Vriendin 6 geven Alexia, Floor en Door hun mening. Vul de poll in en laat ons weten wat jij vindt!

 

 

Alexia (41): “Ik vind het een beetje raar dat Máxima wel koningin wordt en dat Claus, de man van Beatrix, gewoon prins bleef. Ik vraag me af of ze nu ook gaat helpen met regeren. Achter de schermen heeft ze sowieso wel invloed, want elke vrouw fluistert haar man dingen in zijn oor.”

Floor (35): “Wat een romantisch idee! Ons land krijgt een koning en daar hoort ook een koningin bij. Dit draagt ook bij aan de emancipatie: een prinses wordt koningin als haar man koning wordt. Zo zijn ze elkaars gelijke. Bovendien is Máxima een stoere vrouw. Ik gun haar deze titel zeker.”

Door (56): “Ik vind het te gek. Het lijkt me erg mooi om haar nu als koningin te zien. Het is een leuke vrouw en ze heeft goede daden verricht. Voor mij is het ook logisch dat Máxima koningin wordt als Willem-Alexander koning wordt.”

Reageer op dit artikel

Wat vind jij ervan dat Máxima koningin wordt?

Ik vind het geweldig!

(y) Super leuk toch ! !

Ik vind het geweldig!

Nou ik snap niet dat mensen het niet snappen waarom zij wel Koningin word en Claus geen koning was, koningin is lager dan koning dus Claus kon niet boven Beatrix komen te staan! Simpel toch! En ik vind het hardstikke leuk dat Maxima koningin wordt!

Ik vind het geweldig!

Ik vind haar sowieso al een hele leuke vrouw. Ze doet ‘altijd’ zoals wij haar kennen vrolijk. Dus laat maar komen. Ik ben benieuwd!

Ik vind het geweldig!

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Ik vind het geweldig!

Ze is er de geschikte dame voor, ze heeft alles wat een echte koningin nodig heeft

Ik vind het geweldig!

maar beatrix dan koningin moeder

Ik vind het geweldig!

Prima karakter, spontane vrouw, why not?!!

Ik vind het geweldig!

Ik denk dat Nederland een stuk vrolijker gaat worden met Maxima als koningin.
Ik ben er heel blij mee.

Instagram