Persoonlijke verhalen

Straatvraag – Heb jij last van Sinterklaasstress?

Voor de feestdagen moet je heel veel zaken regelen. Wat ga je eten? Wie nodig je uit? Heb je voor iedereen al een cadeau? Volgens dagblad Spits heeft 48% van de mensen last van Sinterklaasstress. Jij ook?

In Vriendin geven Mieke, Miranda en Chantal antwoord, vul de poll in en geef je mening!

 
Mieke (42): 
“Jazeker. Mijn tweeling wordt dit jaar zes op 5 december. Elk jaar moet ik cadeautjes voor hun verjaardag én voor sinterklaas verzinnen. En alles keer twee. Dat tikt lekker aan.”
 
Miranda (39): 
“Nee, helemaal niet. Wij vinden het thuis leuk om te vieren en de kinderen verheugen zich erop. Af en toe mogen ze hun schoen zetten en ik koop links en rechts stiekem de cadeautjes. Het is gewoon een gezellige tijd van het jaar waarbij we de kaarsjes aansteken en het knus maken thuis.”
 
Chantal (34): 
“Nee, ik heb totaal geen stress. Het is gewoon leuk om te vieren. Mijn oudste is vijf jaar en de jongste is net geboren. Ik maak me er ook nog niet druk om dat ik ooit moet vertellen dat de Sint niet bestaat. We maken er gewoon een leuke avond van met z’n allen en de kinderen genieten.”

Reageer op dit artikel

Heb jij last van Sinterklaasstress?

Ja, een klein beetje

ja ik heb wel wat stress in december….niet alleen voor de feestdagen…maar ik ben ook nog jarig net na de kerst….en we krijgen een nw keukenvloer…dus alles bij elkaar geeft dat wel wat stress:(

Nee, niet echt

nee totaal niet, kijk zelfs uit naar het moment om HET groet geheim te vertellen (lees: onze jongste heeft heel veel Sinterklaasstress!)

Anoniem

Nee, niet echt

een kleinigheidje is ook leuk,het gaat juist om de gezelligheid

Nee, niet echt

Hier hebben wij hier in het dorp geen last van. Pas in februari hebben wij last van Sint Piter stress (broer van Sinterklaas).

Instagram