Persoonlijke verhalen

Sharon den Adel van Within Temptation is rockster én moeder

‘Ik heb echt geen rock-’n-roll huishouden’

Zangeres Sharon den Adel (40) reist als frontvrouw van de band Within Temptation de hele wereld over. Tegelijk is ze moeder van 3 jonge kinderen: Luna (9), Aiden (5) en Logan (3). Aan Vriendin vertelt ze hoe ze die 2 werelden combineert: “Als ik op tournee ga, zet ik een knop om.”

Al 18 jaar is Sharon den Adel zangeres van de symfonische rockband Within Temptation. Ze werd bekend door haar hoge stem op hits zoals Ice queen en de bijzondere jurken die ze op het podium droeg. Nog steeds heeft de band met z’n stevige rock veel succes in Nederland én ook daarbuiten. Tijdens een van haar dagen thuis vertelt Sharon hoe ze haar carrière als onvervalste rockchick combineert met de zorg voor haar 3 kinderen.

Wat een geluk dat we je in Nederland treffen! Want zo vaak ben je hier niet… Hoe vaak was je het afgelopen jaar weg? “Het gaat een beetje op en af. Aan het begin van 2014 gingen we naar Europa, Rusland en landen daaromheen: eerst 3 weken, even thuis, toen nog bijna 4. Daarna was ik een maand thuis en begonnen de zomerfestivals. Na een pauze nog meer festivals in september, erna 3 weken naar Amerika. 4 dagen thuis, toen naar Japan. En tenslotte zijn we nog zo’n 2 weken naar Zuid- en Latijns-Amerika geweest. Dit valt op zich mee hoor, we zijn in het verleden weleens bijna 200 dagen achter elkaar weggeweest. En dat terwijl ons oudste kind er toen al was.”

Lees het hele interview met Sharon in Vriendin 2.

Reageer op dit artikel

Ken jij de band Within Temptation?

Ja, ik ben fan!

Ik ben dol op de stem van Sharon. Zo sterk!!! Helemaal geweldig!!! 😀

Ja, ik ben fan!

Ja ik ben een grote WT fan! Ik heb op Facebook ook de Nederlandstalige fan groep opgezet; WT fans Benelux. :music: blijft elke dag groeien met nieuwe leden!

Ja, ik ben fan!

Ja ik ben dol op de stem van Sharon en ook gek op de band Within Temptation :inlove:

Ja, ik ben fan!

Gewoon weg heerlijke muziek, we hebben zo een keer live gezien en gehoord, echt fantastisch en wat een stem heeft Sharon:inlove: en het lied Ice Queen een van mijn favoriete

Susan

Ja, ik ben fan!

Vind Sharon den adel een top wijf. Ziet er goed uit. En ze maken ook nog goeie muziek

Instagram