Zwangerschapstest

Shamala: ‘Zwanger? Ik was aan de pil en slikte die trouw’

Shamala had last van pijnlijke borsten, misselijkheid en vermoeidheid. Maar dat ze zwanger was, had ze niet verwacht. “Ik geloofde niet dat het kon.”

Striptease

Shamala (25): “Mijn vriend had voor zijn verjaardag maar één wens: dat ik een striptease voor hem zou opvoeren. Ik vond het doodeng, maar tegelijk ook wel spannend. En waarom eigenlijk niet? Dus zocht ik passende muziek uit, oefende veel en kocht een leuk setje lingerie. Zonder in details te treden, kan ik zeggen dat het een geslaagde actie was. Op dat moment…”

Misselijk en moe

“Want na een paar weken kreeg ik last van pijnlijke borsten en ik was steeds maar misselijk en moe. Ik dacht dat ik misschien pfeiffer of bloedarmoede had en maakte een afspraak bij de dokter. Aan een zwangerschap dacht ik totaal niet, want ik was aan de pil en slikte die trouw. De huisarts adviseerde me toch een test te doen, voor de zekerheid. Ik stemde in, maar geloofde dat het niet kon.”

Het lot

“Toen hij even later zei dat de test positief was en ik toch echt zwanger was, stond mijn wereld stil. Ik, zwanger? Midden in mijn afstudeerperiode! Een snel rekensommetje bij de echo bewees dat het was gebeurd rond de stripact. In die periode hebben we maar één keer seks gehad. Dat weet ik zo zeker omdat we ver bij elkaar vandaan wonen en elkaar daarom om het weekend zien. Hoewel mijn leven overhoop ligt, geloof ik in het lot. Als dit kindje zo graag bij ons wil zijn, is het welkom. Maar strippen doe ik nooit meer.”

Lees ook: Denise wist niet dat ze zwanger was: ‘Buikkrampen? Mevrouw, u bent aan het bevallen’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen