Koppel

Sanne: ‘Ik heb een man, maar beleef soms een hete nacht met een vrouw’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week biecht Sanne haar slippertjes met vrouwen op.

Over Sanne (36)

Kinderen: 2
Status: getrouwd
Aantal sekspartners: 5 mannen en 11 vrouwen
Frequentie: wekelijks met mijn man, paar keer per jaar met een vrouw
Favoriete standje: 69
Raakt opgewonden van: borsten
Knapt af op: SM

Biseksueel

Sanne: “Als ik niet zou hoeven liegen tegen Xander, zou ik mijn seksleven minstens een acht geven. Want wij hebben het fijn in bed en sinds ik wat ik bij hem mis, een paar keer per jaar bij een ander vind, voel ik me happy en voldaan. Maar het zou zijn hart breken als hij wist dat ik aan hem niet genoeg heb. Hij wil zó graag de enige voor me zijn. Precies om die reden vond hij het best bedreigend dat ik biseksueel ben. Toen ik Xander ten huwelijk vroeg, zeven jaar geleden, wilde hij weten of ik wel honderd procent voor hem als man kon kiezen. Ik zei – schreeuwde – ja en ik dacht oprecht dat ik dat meende. In hem had ik mijn soulmate gevonden, het was zo uniek tussen ons dat al mijn eerdere vriendjes en vriendinnen onbelangrijk voelden.”

Eeuwige trouw

“Als puber viel ik al op jongens én meisjes en daar heb ik ooit een geheim van gemaakt. Fysiek trok ik het meest naar meisjes toe. Ik vind een vrouwenlichaam gewoon zó mooi. Ik vind het zo heerlijk om een vrouw te strelen, ik kan me daar helemaal in verliezen. Maar in een relatie voelde ik me beter met jongens, merkte ik. Dan was er meer aanvulling. En toen ik Xander ontmoette, wist ik: hij is het. Toen ik na een half jaar ontdekte dat ik zwanger was, wilde ik ook meteen trouwen, huisje boompje beestje. En als Xander eeuwige trouw wilde, dan kreeg hij dat, natuurlijk!”

Lees ook: Sanne had een trio met haar beste vriendin: ‘De sfeer was broeierig’

Op een festival

“De eerste jaren van ons huwelijk stonden in het teken van onze dochter. Ik had geen tijd om iets te missen. Vooruit, soms flirtte ik met een leuk iemand op straat, maar verder ging het niet. Tot het op een gegeven moment toch ging knagen. Xander is mijn grote liefde, echt waar. Maar ik voelde me niet compleet. Ik wist niet precies wat het was, tot ik op een festival was met een paar vriendinnen. Daar ontmoette ik Brigitte, een prachtige vrouw met blond haar tot haar middel. Ze betoverde me zo dat we samen zijn weggeslopen richting haar kleine tentje. Daar hebben we uren liggen vrijen. Als ik eraan denk hoe fijn het was, krijg ik acuut de rillingen. Wat had ik dit gemist! Toen ik thuiskwam, zag Xander hoe ik straalde. ‘Het is alsof je ogen licht geven’, zei hij. Wat had ik hem graag verteld hoe dat kwam. Maar dat kon natuurlijk niet. Hierna heb ik geprobeerd om me te verzetten. Streng tegen mezelf gezegd dat ik niet van twee walletjes mag eten. Dat kan niet, dat is niet eerlijk.”

Avontuurtje met een vrouw

“Tegenover Xander niet, nee. Maar tegenover mezelf is het niet eerlijk om me dit te ontzeggen. Ik heb dit gewoon keihard nodig. Dus nu gun ik mezelf een paar keer per jaar een avontuurtje met een vrouw. Soms met een nieuw iemand, soms met Brigitte, die nog altijd in mijn telefoon staat. Ik hoef haar maar te bellen en ze zegt: ‘Kom!’ Het zijn momenten dat ik loskom van mijn dagelijkse leven. Van de sleur. Dan geniet ik van een lekker vrouwenlichaam, van zachte borsten – hoe kan ik ooit zonder borsten? –  en van alles wat een vrouw vrouw maakt. Om daarna opgeladen terug te komen in het gezinsleven, met Xander, voor wie ik juist door deze uitspattingen een veel leukere partner kan zijn. Maar ik voel me wel schuldig en dat drukt op me. Omdat ik lieg tegen mijn soulmate en dat verdient hij niet. Toch zie ik geen andere oplossing. Dit is gewoon wie ik ben.”

Lees ook: Judith: ‘Ik, verliefd op een vrouw? Dat kon toch niet?’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen