Stel Seks

Samantha: ‘Op de reünie sprong de vonk weer over. Nu heb ik een minnaar’

Samantha (39) is gelukkig getrouwd met Lars (40) en moeder van Daisy (11) en Kevin (9). Maar sinds die mavo-reünie straalt ze als nooit tevoren. “Door alle aandacht die ik van Danny krijg, leef ik weer.”

“Vroeger dacht ik altijd dat je wel een slecht huwelijk moest hebben, als je verliefd kon worden op een ander. Maar het zou de relatie met mijn man Lars tekortdoen, als ik nu zou beweren dat mijn huwelijk de reden is dat ik een affaire heb. Dat is niet zo. Ik heb een dóódgoede man. Lars is echt een schat, die leeft voor zijn gezin. Er is niets mis met hem, noch met onze relatie. Ik hou zielsveel van hem en wil hem niet kwijt.

Het enige is dat we al bijna twintig jaar samen zijn en dat daardoor de spanning is verdwenen. Ik vind Lars nog steeds aantrekkelijk, maar weet inmiddels precies wat ik aan hem heb en waar ik bij hem op moet drukken om hem in the mood te krijgen, net zoals hij bij mij weet wat me opwindt. Het is altijd hetzelfde ritueel. Ik raak van een simpele ‘x’ in een appje van Lars niet meer in extase, ook word ik niet helemaal gek als hij ‘hallo prinses’ tegen me zegt. Terwijl bij elk berichtje van mijn minnaar Danny het zweet me uitbreekt. Ik zie mijn verliefdheid op Danny dan ook niet als een manier om mijn slechte huwelijk te compenseren, het is meer dat ik met hem de dagelijkse sleur ontvlucht.”

Koudwatervrees

“Eigenlijk had ik helemaal geen zin in die mavo-reünie. Het was dat ik mijn vriendin Anita had beloofd mee te gaan, maar op de dag zelf heb ik wel drie keer op het punt gestaan haar af te bellen. Puur koudwatervrees. Ik had die week oude vriendinnenboekjes opgezocht en alle verhalen van toen opnieuw gelezen. Juist door alle stukjes van de populaire meiden uit onze klas, durfde ik nog amper naar de reünie te gaan; bang dat ik mager zou afsteken bij de rest. Als ik teruglas wat mijn klasgenoten schreven over hun toekomst, schrok ik. Hun ambities waren zo groot: ze wilden kinderarts worden, advocaat, model.

Enorme crush

“Ik had me om niks druk gemaakt. De mavo-meiden waren superleuke, gezellige vrouwen geworden en niemand van ons had echt gestudeerd. Er waren wel een paar ondernemers bij, net als Anita, met een eigen zaak. En één vrouw was het onderwijs in gerold en gaf nu les op een vmbo. Maar het merendeel van de meiden werkte parttime of was ook thuisblijfmoeder. Sommigen waren zelfs al oma! Binnen de kortste keren deelden we foto’s van onze kinderen.

Maar de ontmoeting waar ik zeker niet op had gerekend, was die met Danny,  destijds de knapste jongen uit mijn klas. Hij was een paar keer blijven zitten en in het laatste jaar bij ons op school gekomen. Dat hij drie jaar ouder was dan wij maakte hem woest aantrekkelijk. Vooral omdat Danny ook al zijn rijbewijs had en in een oud autootje naar school reed. Op een gegeven moment, na afloop van een schoolfeest, belandden we in een leeg lokaal waar we zoenden, en daarna was het aan. Een week of vier hadden we ‘iets’. Na een maand verkering koos hij een ander meisje uit de klas en maakte het uit. Wekenlang huilde ik.

Fietsenhokvrijpartijen

“Danny was altijd een enorme charmeur met een stoere, stoute uitstraling geweest. Een speels lachje om zijn mond, pretoogjes erbij. Een überflirt. Hij had in mavo-4 altijd lang haar gehad. Zo’n echte mat in zijn nek. Meestal droeg hij een stoere spijkerbroek met cowboylaarzen eronder. Nu, 25 jaar later, straalde hij nog steeds diezelfde bravoure uit. ‘Héé Samantha!’, riep hij toen hij me zag staan. Hij liep op me af: ‘Jij bent ook niets veranderd!’ Die opmerking deed me goed, want als ik in de spiegel keek, zag ik een gigantisch verschil met het meisje van vroeger. Er zat op zijn minst tien kilo bij.

Omdat het veel te druk was voor een normaal gesprek, doken Danny en ik met een glas sangria in een donker hoekje van de zaal om rustig bij te kunnen praten. We begonnen keurig vragen te stellen: Wat doet jouw partner? Hoe heten je kinderen? Hoe lang zijn jullie samen? Maar al snel ging het over in schandalig flirten. We haalden herinneringen op aan die keer dat we hadden liggen vozen in de bosjes bij school, we spraken over de vele fietsenhokvrijpartijen en hoe spannend die waren geweest. Danny biechtte op zich daarna vaak te hebben afgevraagd hoe het zou zijn geweest als we echt seks zouden hebben gehad. Hij had toch wel spijt dat hij me zo snel had ingeruild. Voor ik het wist, flirtte ik net zo hard mee en zei ik dat ik me dat ook nog steeds afvroeg. En dat ik best spijt had dat ik hem nooit de eer had gegund mij te ontmaagden. Dat was een gevaarlijke opmerking, want voordat ik het wist, zaten we te zoenen. Onbedaarlijk gulzig te kussen. Dat er honderden mensen om ons heen stonden te praten, deerde ons niet. Op dat moment kon het me niet schelen als iemand ons zag, ik zou ze toch niet meer terugzien. Alleen Anita, maar met haar zou ik later wel praten. Door Danny’s kussen vergat ik alles en iedereen. Ver weg waren mijn man en kinderen, ver weg zijn vier kinderen en vrouw en heel ver weg mijn ‘nette gedrag’. Ik wilde maar één ding en dat was zoenen met deze heerlijke man!”

Seksuele spanning

“De dag na de reünie appte Danny me. Hij vond het superleuk om me weer gezien te hebben en had vlinders in zijn buik. Of ik dat soms ook voelde? Nou en of ik dat ook voelde! Ik kon sinds die avond alleen maar aan hem denken, aan hoe geweldig het was om hem weer te zien. En aan hoe het zou zijn als we echt een keer het bed zouden delen… De hele dag stuurden we elkaar berichtjes. Ze werden steeds dubbelzinniger van toon. Uiteindelijk stelde Danny dé vraag; mocht hij de volgende ochtend langskomen voor een kop koffi e? Ik had hem al verteld dat de kinderen van negen tot half vier op school zaten en mijn man al vroeg de deur uit was. En we wisten allebei dat het niet om de koffi e ging. Toch stemde ik toe. Danny kwam langs en we hebben nauwelijks een woord uitgebracht, alleen maar gezoend. Van tevoren had ik speciaal het logeerbed op zolder verschoond. Onder geen beding wilde ik seks in mijn eigen bed hebben, dat vond ik te bizar. Maar dat we zouden vrijen, was wel duidelijk. Er hing zo veel seksuele spanning tussen ons. Na een uur op de bank – met alle gordijnen dicht tegen nieuwsgierige buren, zijn we naar boven gegaan, waar we twee uur hebben liggen vrijen. Alle onzekerheden die ik nog voelde over mijn lichaam, verdwenen toen ik in zijn armen lag. Het was alleen maar fi jn, héérlijk. Sindsdien hebben we nog vier keer afgesproken. Elke keer volgens hetzelfde stramien: Danny komt langs zodra ik het sein ‘veilig’ heb doorgestuurd. Dat betekent dat de kinderen op school zijn en mijn man op zijn werk is. En elke keer is de seks weer net zo spannend en fi jn als die eerste keer.”

Niet voor altijd

“Uiteraard voel ik me schuldig dat ik dit mijn man aandoe. Lars verdient het niet om zo te worden voorgelogen en bedrogen en ik wil hem geen pijn doen. Maar de aandacht en spanning die ik krijg van Danny is zo verslavend, dat ik veel verder ga dan ik eigenlijk zou willen. Ik geniet zo van een ander mannenlijf. Lars was mijn eerste minnaar en tot de reünie ook mijn enige sekspartner. Hij is een prima  lover, maar ik vond het altijd erg jammer dat ik nooit iemand anders had gehad. Of zou krijgen. Ik vind het heerlijk dat ik nu die ervaring wel heb. Anita, met wie ik naar de reünie was en die ons ook heeft zien zoenen, is het er helemaal niet mee eens dat ik Danny stiekem zie. Zij weet als enige van Danny. Ze houdt genoeg van mij om me niet af te vallen, maar dringt aan dat ik moet stoppen. Ze heeft gelijk. Maar ik kan het nog niet. Dit jaar word ik veertig. Ik zag er altijd enorm tegenop, dacht echt dat mijn leven bijna voorbij zou zijn. En nu voel ik me jong en loop ik de hele dag met mijn hoofd in de wolken. Het is zo lang geleden dat ik me zo fris en uitgelaten heb gevoeld. Ik lééf weer en ben de hele dag vrolijk, zeker als ik ’s morgens een appje krijg van Danny. Lars hoeft ook nergens bang voor te zijn. Danny en ik willen allebei onze levens niet opgeven en onze partners niet in de steek laten. Dit is niet voor altijd, dit is voor even, zo hebben we afgesproken. Tot die tijd genieten we van de aandacht die we elkaar geven en het dunnetjes overdoen van een stukje van onze jeugd.”

Lees ook: Jennifers man liet haar vlak voor de bevalling in de steek

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.