relatie kus zoenen

Misha: ‘Ik zoende stiekem met onze campingbuurman’

Misha en haar gezin staan al jaren op dezelfde camping. Net als hun buren Liesbeth en Henk-Jan. Vooral met de buurman heeft ze het héél gezellig.

Dezelfde camping

Misha (38): “Al twaalf jaar gaan mijn man Bart en ik naar dezelfde camping in Oostenrijk. Er komen veel Nederlanders die daar als één grote vriendengroep de zomer beleven. Hartstikke gezellig. En iedereen heeft kinderen in dezelfde leeftijd, die de hele dag samen rond de tafeltennistafels hangen. Bart en ik genieten van deze zomertraditie. Het seizoen wordt altijd afgesloten met een playbackshow voor jong en oud. Het is elk jaar weer grappig om te zien hoe iedereen zich verkleedt als de artiest die ze nadoen.”

In de jury

“Sinds een paar jaar zit ik in de ‘jury’, alles wel met een knipoog natuurlijk. Liesbeth en Henk-Jan staan altijd met hun caravan naast ons. Henk-Jan is ook jurylid en hij weet het publiek met zijn lollige commentaar elke keer weer aan het lachen te maken. Vorige zomer moesten wij als jury na alle optredens samen overleggen wie had gewonnen. Dus we gingen naar de kleedkamer voor beraad.”

Heel opwindend

“Opeens zei Henk-Jan: ‘Weet je dat ik jou altijd al een sexy vrouw heb gevonden?’ En voordat ik het wist, begon hij me te zoenen. Hoewel ik me een beetje ongemakkelijk voelde, vond ik het ook heel opwindend. Hij duwde me tegen de make-uptafel en we begonnen net wat aan elkaars kleding te sjorren, toen we plotseling voetstappen hoorden. Gelukkig hadden we elkaar net losgelaten toen de deur openging. ‘Verhitte discussie zeker?’ vroeg mijn man. We mompelden wat en bedachten ter plekke wie de winnaars waren. Daarna is het niet meer gebeurd en Henk-Jan en ik hebben het er nooit meer over gehad. Het was maar een beetje zoenen… Ons vakantie geheimpje, dat niemand hoeft te weten.”

Lees ook: Christine: ‘De buurman en ik belandden bij elkaar in bed’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen