Stel

Christine: ‘De buurman en ik belandden bij elkaar in bed’

Buren staan garant voor mooie vriendschappen, vlammende liefdes én flinke roddels. Dat weet Christine als geen ander.

Aantrekkingskracht

Christine (39): “Ik heb een affaire gehad met mijn buurman, vier jaar geleden. Daar ben ik niet trots op en mijn man mag het nooit te weten komen. Maar de aantrekkingskracht was zo groot. Mijn huwelijk zat op dat moment in een behoorlijke dip. Mijn man was druk met zijn werk, veel van huis en vaak in het buitenland. Ik stond op de tweede plek.”

Indruk maken

“Precies in die tijd kregen we nieuwe buren. Een alleenstaande vader met twee jonge kinderen, die om de week bij hem waren. Ik vond hem meteen leuk: hij was knap, lang en had een prachtige lach. Ik besloot indruk op mijn nieuwe buurman te maken. Dat deed ik door extra mijn best te doen op mijn uiterlijk en al in de eerste week bij hem aan te bellen met een heerlijke zelfgebakken appeltaart. Heel cliché, ik weet het.”

Lees ook: Lies: ‘Onze eenmalige vrijpartij is geen twee huwelijken waard’

Psycholoog

“Hij nodigde mij uit voor een wijntje, de vonk sloeg over en we belandden bij elkaar in bed. Het heeft me behoorlijk van mijn stuk gebracht. Ik wist een tijdlang niet of ik nou met hem of mijn eigen man verder wilde. Uiteindelijk heb ik, met behulp van een psycholoog, mijn eigen onvrede in kaart gebracht. Was mijn huwelijk echt op? Was het echte liefde voor de buurman? Wat wilde ik nou?”

Elkaar hervonden

“Toen de eerste verliefdheidsroes wat optrok, zag ik in dat ik mijn man niet kwijt wilde. En de buurman was ook realistisch: we hadden goede seks samen, maar een relatie zagen we allebei niet zitten. Al met al heeft het een half jaar geduurd. Ik vraag me weleens af of iemand in de buurt er iets van heeft meegekregen. Mijn man in elk geval niet en dat wil ik zo houden. We zijn in relatietherapie gegaan en hebben elkaar hervonden. En de buurman heeft inmiddels een leuke nieuwe vriendin. Voor nu lijkt het eind goed, al goed.”

Lees ook: Myrthe is verliefd op haar getrouwde buurman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen