Persoonlijke verhalen

Merel: ‘Online flirten vind ik geen vreemdgaan’

Het begon als een undercover-actie om haar zwager te ontmaskeren, maar inmiddels zit Merel (33) vooral voor haar eigen plezier op Tinder. “Ik geloof niet dat mijn man dit zou kunnen waarderen…”

“Mijn man Bart weet dat ik op de relatie-app Tinder zit. Hij vindt dat geen enkel probleem, omdat hij denkt dat ik dat alleen maar doe om zo mijn zwager Jacques te kunnen ontmaskeren. Mijn zus verdenkt haar man er namelijk van dat hij vreemdgaat via Tinder. Omdat ik met computers werk en veel afweet van apps, heeft ze mij vorig jaar gevraagd een fakeaccount te nemen op Tinder, om zo Jacques te kunnen betrappen.

Wat zij en mijn man echter niet weten, is dat ik daar niet alleen ‘undercover’ rondneus, maar ook regelmatig matches heb en intussen ook op de relatiesites Inner Circle, happn en Clover zit. En dat mijn onschuldige recherchewerk inmiddels is uitgegroeid tot een spannende hobby, omdat ik daar een groep mannen heb verzameld met wie ik regelmatig chat en flirt!”

‘Flirten is mijn tweede natuur, ik vind ’t heerlijk om te doen’

Tweede natuur
“Flirten is mijn tweede natuur. Ik vind het heerlijk om een beetje te flauwekullen tijdens het boodschappen doen, op het schoolplein of in de kroeg. Dat kan zijn met ouderen, kinderen, mannen en zelfs vrouwen. Mijn flirtgedrag in het dagelijks leven is volkomen onschuldig en nooit op seks gericht. Ik doe het ook rustig waar mijn eigen man of kind bij is. Het is niet meer dan leuk lachen of een grappige of spitse opmerking maken naar een vreemde of spontaan complimentjes uitdelen.

Het maakt het leven zo veel leuker als je er vrolijk in staat. Vaak krijg ik een zelfde leuke blik, knipoog of opmerking terug. Een soort ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. Ik hou ervan. Maar sinds ik op Tinder zit, gaat mijn flirtgedrag veel verder dan wat gekkigheid op straat. Ook mijn man Bart is daar niet meer bij aanwezig. Ik geloof ook niet dat hij het zou kunnen waarderen. En het zou verbieden als hij wist hoe heftig het allemaal is geworden.”

Zwager ontmaskeren
“Een klein jaar geleden kwam mijn zus Jessica in paniek naar me toe. Ze vond haar man Jacques al een paar weken erg geheimzinnig doen met zijn mobiel en toen ze een keer stiekem over zijn schouders meekeek, dacht ze een Tinder-account te hebben gezien op zijn telefoon. Ze durfde er niet naar te vragen, uit angst dat hij erom zou liegen. In het verleden is hij vaker vreemd geweest en ze hebben jaren therapie achter de rug om dat te overwinnen. Ze was bang dat hij nu een terugval had en weer bezig was met andere vrouwen. In een opwelling heb ik toen gezegd:  ‘Joh, laat mij maar even kijken of dat zo is, ik ontdek dat snel genoeg’.

Ik heb dat toen ook met Bart besproken en hij zag er geen kwaad in. Hij heeft me zelfs geholpen bij mijn nepprofiel. Samen verzonnen we een fake naam en zochten we een sexy, maar vage profielfoto. We maakten mij een paar jaar jonger en vrijgezel en moesten vervolgens erg lachen om het resultaat. Mijn beschrijving was wel erg uitdagend naar mannen toe, alles om mijn zwager uit de tent te lokken en mij naar rechts te laten swipen…”

‘Zolang ik niks waarmaak van mij fantasieën, is het op de grens, vind ik’

Seksuele opmerkingen
“Op dit moment ben ik zwanger en voel ik me niet erg charmant met mijn dikke toeter en opgezwollen enkels. Daarbij heb ik al een dochter van 6 en ben ik nu 33. Niet echt een leeftijd waarop je nog vaak ‘lekker ding’ wordt genoemd. Maar de foto die Bart zeven jaar geleden heeft genomen op het strand van Turkije, waarbij ik in bikini sta en mijn natte haren in tientallen vlechtjes zijn gebonden, doet het online erg goed. Ik krijg veel positieve reacties.

Toch is het onschuldig vermaak. Goed voor mijn ego, maar verder gaat het niet. Bij afspreken en real life seks leg ik een duidelijke grens. Ik wil mijn man absoluut niet kwijt en vind vreemdgaan walgelijk, maar er is niks mis met een goede flirt.”

Vind jij online flirten vreemdgaan? Praat hieronder mee.

Het hele verhaal lees je in Vriendin 7.

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Salazar

Hallo hoe gaat het? Als je een echtgenoot hebt waarvan jij denkt dat die je bedriegt, is het het beste om iemand in staat te stellen toegang te krijgen tot zijn telefoon zonder hun medeweten. Het geeft je alle informatie die je nodig hebt over locatie, WhatsApp-berichten, oproepen en ga zo maar door. Ik heb deze service twee keer gebruikt en het is heel legitiem en efficiënt. Mail rootgatehacksAT tutanota DOTcom voor meer hierover

Beantwoorden