Zoen

Marthe: ‘Er gaat niets boven seks in de buitenlucht’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Marthe, die het liefst de liefde bedrijft in de buitenlucht. 

Over Marthe (28)

Kinderen: 1
Status: samenwonend
Aantal sekspartners: 11
Frequentie: paar keer per maand
Favoriete standje: staand, liefst tegen een boom
Raakt opgewonden van: seks in de buitenlucht
Knapt af op: slechte adem
Geeft haar seksleven een 7

Heerlijke tic

“Misschien komt het omdat ik tijdens een zomernacht op een Italiaans strand ontmaagd ben. Maar voor mij er niets zo opwindend als seks in de buitenlucht. De combinatie van open ruimte, frisse lucht, het liefste een briesje, en het stoute gevoel dat dit eigenlijk niet mag, niet kan, dat betrapt worden op de loer ligt, doet het ‘m voor mij. Noem het een tic, vooruit, maar wel een heerlijke tic.”

Onder de sterren

“Dat begon dus op mijn zeventiende. Ik was met mijn ouders op vakantie aan de kust van Italië en scharrelde met een leuke jongen. Hoewel ik in een tentje apart sliep, durfde ik hem daar niet mee naartoe te nemen. Daarom lagen we elke avond tot heel laat op het strand, te zoenen en te strelen. Dat ging langzaam verder. Ik was nog zo groen als gras, hij had meer ervaring. Hoewel ik altijd bang was dat er iemand langs zou lopen, vond ik die gedachte ook spannend, tot ik het helemaal vergat. Want met zijn magische vingers kon die jongen me enorm laten genieten. En wanneer hij bovenop me lag en ik naar de sterren keek, waande ik me in de zevende hemel.”

Lees ook: Isabel: ‘Wat was hij blij toen ik hem zoenend tegen die boom duwde’ 

Klik in bed

“Bij latere vriendjes, in Nederland, kon ik me minder goed overgeven. Ik genoot wel hoor; toch was het anders. Ik dacht dat het kwam omdat die jongens minder goed waren in bed. Veel waren toch vooral op zichzelf gericht. Zo veel aandacht als die Italiaan mij gaf, dat overkwam me pas weer toen ik mijn huidige vriend ontmoette. Het klikte geweldig tussen ons, ook in bed. En toch, die magie van ooit, daar op het strand… daar verlangde ik nog altijd naar terug.”

In de duinen

“En toen vond ik het opeens weer. Toen we samen op vakantie waren op een van de Waddeneilanden. Tijdens een picknick in de duinen kon ik haast niet van mijn vriend afblijven. Ik trok ondeugend zijn kleren los en begon zijn tepels te strelen. Ik wist dat ik hem daar gek mee maakte. We begonnen te zoenen en kleedden elkaar uit. In de verste verte was er niemand te bekennen. Ik ging bovenop hem zitten. Ik voelde de wind door mijn haren, de zon op mijn rug, de meeuwen krijsten hoog boven ons en ik raakte volledig in extase. Toen ik na afloop op mijn lag uit te hijgen, zei mijn vriend verbaasd dat hij me nog nooit zo wild had meegemaakt. ‘Verleid me maar vaker in de buitenlucht, dan zul je nog wat meemaken,’ zei ik.”

Voorzichtig zijn

“Dat heeft hij ter harte genomen. Niet alleen op dat eiland, ook op andere plekken. We zijn nu vijf jaar bij elkaar en zoeken elke zomer naar fijne plekjes in de natuur. In het bos, op de hei, op het strand en in de duinen: we hebben alles op ons lijstje staan. Het liefst kleed ik me helemaal uit, maar soms is dat te gevaarlijk. Want natuurlijk willen we niet echt betrapt worden. Dat zou vreselijk gênant zijn, niet alleen voor ons, ook voor de mensen die ons zien en daar niet op zitten te wachten. Gelukkig is het ook nog nooit gebeurd.”

Tegen een boom

“De meest speciale vrijpartij was in een prachtig bos, vorige zomer. We probeerden al een paar maanden zwanger te worden. Nu deden we het tegen een boom op een late zomeravond en na afloop wist ik gewoon: nu was het raak. En ik had gelijk! Onze dochter heet Silvie, naar Sylvanus, de Griekse God van het bos. Ik hoop dat ons in de toekomst nog een tweede gegund is. En wat zou het mooi zijn als ook dit kind weer in de buitenlucht wordt verwekt!”

Lees ook: Vanessa: ‘Mijn man wil steeds gekkere dingen in bed’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Claudia
    Geweldig! Ik in een duinpan of op het stille strand.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen