Stel (22)

Isabel: ‘Wat was hij blij toen ik hem zoenend tegen die boom duwde’ 

In de wintermaanden heeft Isabel (28) maar weinig zin in seks. Toch verrast ze haar vriend tijdens een boswandeling. “Eindelijk toonde ik weer echt passie.”

Winterdipje

Isabel (28): “Sinds een paar jaar staat er elke winter een potje vitamine D naast mijn tandenborstel. Door het slikken hiervan voel ik me in de laatste maanden van het jaar wat beter. Toch zal de winter nooit mijn favoriet worden; ik heb dan maar weinig energie. Het is alsof alles moeizamer gaat. In de zomer ben ik een bruisende, spontane meid die graag op pad gaat, in de winter zit ik het liefst elke avond op de bank. Ook in bed heb ik dan weinig puf. Normaal ben ik gek op seks, maar als de dagen kort zijn, wil ik het liefst meteen slapen zodra mijn hoofd m’n kussen raakt.”

Intieme momenten

“Mijn vriend is er inmiddels aan gewend, maar de eerste keer dat ‘ie me zag ‘veranderen’, was best lastig voor hem. We hadden elkaar ontmoet in de lente, toen ik als een beer na z’n winterslaap mijn ‘hol’ weer was uitgekropen. Net als elk verliefd stel konden we de eerste tijd niet van elkaar afblijven. Tijdens onze eerste vakantie in Zuid-Frankrijk was het bloedheet in de tent. Toch kropen we elke avond vroeg de slaapcabine in, omdat we verschrikkelijk veel zin hadden in elkaar. Het had ook wel wat hoor, die bezwete lichamen. En intussen zachtjes doen, om de buren niet te laten meegenieten. Zo intiem… Ik denk er nog altijd met veel plezier aan terug.”

Lees ook: Marion: ‘Winterse seksdip? Ons voorspel begint al tijdens Netflix’

Een boswandeling

“Toen het winter werd, zakte mijn libido. Omdat ik mijn vriend niet wilde teleurstellen, probeerde ik toch zin te maken. We deden het heus nog wel, maar hij merkte dat het minder van harte ging. Daarover voelde ik me best schuldig. Wat was mijn vriend blij toen ik hem op een van de eerste mooie voorjaarsdagen tijdens een boswandeling wild zoenend tegen een boom duwde. Eindelijk toonde ik weer echt passie. Ik trok hem mee naar een beschutte plek en heb hem daar een blow job gegeven, als dank voor zijn geduld. Hij vond dat zo’n verrassende actie, dat hij het er nog steeds over heeft.”

Hete seizoen

“We zijn nu vier jaar samen en hij maakt graag grapjes over mijn ‘afwijking’. Hij beweert dat mijn seksthermostaat een halve slag naar links gaat als de klok achteruitgaat. In plaats van porno wordt ons leven Netflix, grapt hij dan. Wetende dat als de klok vóóruitgaat de vlam weer in de pan slaat. Hij is dan ook superblij dat het net weer zomertijd is geworden. Laat het ‘hete seizoen’ maar komen!”

Lees ook: Ellen: ‘Door de coronacrisis groeien wij weer naar elkaar toe, ook in bed’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen