Marjolein heeft voorspellende dromen

Marjolein heeft voorspellende dromen

Soms gebeuren er dingen die je niet kunt verklaren. Marjolein (37) kan erover meepraten. Vorig jaar had ze verschillende voorspellende dromen over haar vriendin Suze die echt uitkwamen.

Marjolein: “Mijn vriendin Suze was vorig jaar zwanger van haar derde kindje. Ze had al twee meiden en ze had het vermoeden dat de derde een jongetje was. Een geslachtsecho wilde ze niet, dus ze was heel benieuwd wat het zou worden. Zelf had ik aan het begin van de zwangerschap geen idee wat het geslacht was, totdat ik ergens in oktober over het nieuwe kindje van mijn vriendin droomde.”

Meisje

“In mijn droom was mijn vriendin al bevallen en haar kindje was een prachtig klein meisje met donkere haartjes en grote, blauwe ogen. Ik zag haar tevreden liggen, maar plotseling ging mijn aandacht naar de hond van Suze, Elfie. Zij veranderde in een koe en die ging dood.”

Ernstig ziek

“Ik vond het een interessante en bijzondere droom toen ik wakker werd. Verwonderd vertelde ik het aan Suze en zij was benieuwd of er iets van een waarheid in zou zitten. Elfie was elf jaar en op het oog gezond, dus er was niks waar Suze zich op dat moment zorgen over maakte. Totdat Elfie een paar weken na mijn droom opeens moeilijker ging lopen. Bezorgd nam Suze haar hond mee naar de dierenarts en daar was het niet meteen duidelijk wat ze Elfie had. De dierenarts en Suze besloten het aan te kijken, maar toen het slechter ging met Elfie stelde de dierenarts voor om haar te laten inslapen. Dat vond Suze iets te voorbarig. Het is natuurlijk ook niet niks om je huisdier opeens te moeten verliezen.”

Waarschuwing

“In de tussentijd droomde ik weer over de baby en hond van Suze. Zo was ik in mijn tweede droom bij Suze thuis en lag haar dochtertje in doeken op de grond. Elfie zat naast haar en verzorgde haar. Toen Suze wilde gaan douchen, stelde ik voor om de baby vast te houden, maar dat was volgens Suze niet nodig. Ze kon haar prima meenemen naar boven, maar eenmaal op de trap liet ze haar per ongeluk vallen. Geschrokken werd ik wakker. Toen ik Suze later over mijn droom vertelde, moesten we er allebei een beetje om lachen. We gingen er niet vanuit dat Suze haar baby in de toekomst echt zou laten vallen, maar zagen het meer als een waarschuwing voor haar om iets meer hulp te aanvaarden.”

Gewacht op de baby

“Nadat ik in een derde droom weer een babymeisje bij Suze zag, wist ik het zeker: haar derde kindje was geen jongetje. En inderdaad: toen Suze op 11 februari dit jaar beviel, bleek haar baby een meisje te zijn. Zo leuk om te horen! Helaas overleed Elfie tot het grote verdriet van Suze en haar gezin drie dagen na de geboorte. Volgens Suze leek het net alsof ze gewacht had totdat de baby er was. Ze was zo’n lieve hond en echt gek op kinderen.”

Nog een voorspellende droom

“Het bijzondere is dat ik laatst weer een voorspellende droom had. In maart had ik namelijk het manuscript van mijn boek naar vijf verschillende uitgevers gestuurd en een tijdje geleden droomde ik dat ik mijn uiteindelijke boek in handen had. Wie het boek had uitgegeven kon ik niet goed zien, maar ik zag wel dat het een uitgever met allemaal A’s was. En toevallig kreeg ik vorige week bericht van een uitgever met verschillende A’s in zijn naam. Hij had interesse in mijn boek. Hoe cool is dat?!”

Tekst: Renée Brouwer
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.