Marielle: ‘Via Vriendin.nl vond ik haar: mijn beste vriendin’

Marielle (28) heeft een relatie met John en werkt als cesartherapeut. Ze vond via het forum van Vriendin haar beste vriendin Anneloes (30).

Marielle (28) heeft een relatie met John en werkt als cesartherapeut. Ze vond via het forum van Vriendin haar beste vriendin Anneloes (30).

Het lot

“Ik ben heel nuchter, behalve als het om Anneloes gaat. Onze vriendschap noem ik weleens een match made in heaven. Ik geloof echt dat het lot ons heeft samengebracht. Twee jaar geleden was ik een beetje in een sociaal isolement terechtgekomen. Mijn toenmalige vriend was erg op zichzelf. Ik paste me aan hem aan, met als gevolg dat mijn vriendschappen verwaterden en zelfs doodbloedden. Toen mijn relatie ten einde liep, had ik geen vrienden op wie ik kon terugvallen. Ik realiseerde dat ik het zelf zo ver had laten komen en dat ik actie moest ondernemen als ik mijn leven leuker wilde maken. Op een avond plaatste ik daarom een oproepje op het forum van Vriendin.nl. Anneloes reageerde. Al snel hadden we via de berichtjes die we elkaar stuurden zo’n goed contact, dat we elkaar live wilden ontmoeten. Allebei waren we stikzenuwachtig voor onze eerste afspraak. Gelukkig vielen alle spanningen in een klap weg toen we elkaar zagen.”

Lees ook: 1 miljoen Nederlandse vrouwen hebben geen beste vriendin

Vullen elkaar aan

“Wat vond ik het bijzonder dat Anneloes me onvoorwaardelijk steunde toen een paar maanden na onze eerste ontmoeting mijn relatie uitging. Anneloes regelde een busje zodat we samen de spullen die nog bij mijn ex-vriend stonden, konden verhuizen. We kenden elkaar maar net en toen al ging ze voor me door het vuur. Vanaf dat moment wist ik dat Anneloes voor altijd een goede vriendin zou blijven. Na de break-up was ik best verdrietig, maar niet als ik met Anneloes was. Als we samen waren, vergat ik mijn gebroken hart. Wat kan er veel veranderen in korte tijd. Op dit moment ben ik zielsgelukkig met mijn vriend John. Anneloes is zwanger van haar eerste kind. Als de baby er is, zullen we minder winkelen en uit eten gaan en meer wandelen en thuis cocoonen, zo stel ik me voor. Ik verheug me daar ontzettend op. Anneloes is superblij dat ze moeder wordt en dat maakt mij weer vrolijk. We vullen elkaar in alles aan. En dat allemaal dankzij het forum van Vriendin.nl.”

Lees ook: Natascha: ‘Ik vind de kinderen van mijn beste vriendin vreselijk’

Tekst: Sonja Brekelmans.

Lees meer van de rubriek Lezeressen vertellen in Vriendin 38

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen