Vrouw Seks vaker masturberen

Dit moet je weten als je voor het eerst een seksspeeltje gaat kopen

Of je nu wel of geen relatie hebt: seksspeeltjes komen altijd goed van pas. Ze kunnen je seksleven een boost geven en zorgen voor meer plezier onder de lakens.

Dit moet je weten als je voor het eerst een seksspeeltje wilt gaan kopen.

1. Er is meer op de wereld dan een vibrator

Wanneer je voor het eerst een seksspeeltje gaat uitzoeken is de kans groot dat je uit komt bij een vibrator of dildo. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, maar vergeet niet dat er nog veel meer seksspeeltjes beschikbaar zijn waar je mee kunt experimenteren. Er zijn bijvoorbeeld speciale setjes beschikbaar waarin van alles wat zit, zodat je rustig kunt ontdekken waar jij het meest van geniet.

2. Geniet er samen van

Mensen denken vaak, ten onrechte, dat seksspeeltjes vooral gebruikt moeten worden tijdens het masturberen. Dit kan natuurlijk, maar je hoeft niet per se in je eentje van een seksspeeltje genieten. Nog leuker is het om dat samen met je partner te doen. Er zijn zelfs speciale koppelspeeltjes die zó vormgegeven zijn dat ze zowel voor een man als vrouw gebruikt kunnen worden. Zo geef je je seksleven een echte boost.

3. Houd je speeltjes schoon

Maak je speeltje voor en na gebruik altijd goed schoon. Dit voorkomt niet alleen schimmels en infecties, maar zorgt er ook voor dat je ‘m langer kunt gebruiken. Hoe je ‘m precies reinigt, staat beschreven in de gebruiksaanwijzing.

4. Uitproberen

Een seksspeeltje uitproberen, klinkt waarschijnlijk wat vreemd (en onhygiënisch). Toch is er een goede manier om dit te doen. Heb je een speeltje in de winkel gevonden, dan kun je ‘m even tegen het puntje van je neus houden. Dit plekje is – net als down under – erg gevoelig, waardoor je de intensiteit goed kunt inschatten.

5. Zorg ervoor dat het veilig is

Let er bij het kopen van een speeltje goed op dat ‘ie veilig is en kwalitatief goed in elkaar zit. Een exemplaar van poreuze materialen waar ftalaten in zitten, kun je beter links laten liggen. Dat zij chemische stoffen die ervoor zorgen dat het speeltje buigzaam wordt, maar die niet goed zijn voor je gezondheid. Beter kun je kiezen voor siliconen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met thedildostore.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *