Koppel

Van deze plekken op je lichaam wist je niet dat ze héél opwindend zijn

Voor veel mensen is het voorspel net zo belangrijk als de ‘daad’ zelf. Deze opwindende plekjes op je lichaam kunnen het nóg spannender maken.

Voor veel mensen is het voorspel net zo belangrijk als de ‘daad’ zelf. Deze opwindende plekjes op je lichaam kunnen het nóg spannender maken.

Opwindende plekjes

Laatst deelden we al een aantal standjes om als vrouw sneller een orgasme te krijgen. Ook voorspel kan daarbij helpen. Je lichaam telt ontzettend veel plekken die – voor zowel mannen als vrouwen – heel opwindend kunnen zijn. Door deze plekjes te kussen of te strelen, kun je het voorspel nóg spannender maken. We delen ze hieronder.

1. Knieholtes

Dit kan vooral bij mannen heel gevoelig zijn, omdat daar minder haar groeit dan op de rest van hun been.

2. Hoofdhuid

Door de hoofdhuid te masseren, komt het anti-stress hormoon oxytocine vrij en dat zorgt voor een opgewonden gevoel.

3. Achterkant van de nek

En dan vooral in combinatie met een heerlijke nekmassage en het aanraken of kussen van de oren. Het masseren en kussen van de schouders kan ook heel opwindend zijn.

4. Oren

We noemden ze hierboven al even. Vooral wanneer je zachtjes aan het stukje huid tussen de oorlel en het gezicht trekt, kan het gaan tintelen.

5. Navel

Vooral bij vrouwen is dit een goede spot, omdat de navel in verbinding staat met de clitoris.

6. Neus

Op je lippen na komen hier de meeste zenuwuiteinden bij elkaar. Je stimuleert deze zenuwen door te bijten of te wrijven. Klinkt al spannend, toch?

Lees ook: Dit zijn de 3 meest gegoogelde seksvragen mét antwoord

7. Binnenkant van de dijen

Niet heel gek, want deze plek ligt natuurlijk heel dicht bij de geslachtsdelen. Op deze plek kun je je partner goed teasen.

8. Onderste buikspieren

Ook hier geldt: hoe dichterbij de geslachtsdelen, hoe beter. Je partner die heel langzaam naar beneden kruipt, maakt het natuurlijk nog spannender.

9. Voeten

Je moet ervan houden, maar ook voeten zijn erg gevoelig. Bij mannen gaat het vooral om de onderkant van de voet, en dan met name de derde teen. Bij vrouwen zijn alle tenen gevoelig, maar de grote teen nét iets meer.

10. Onderrug

Bij vrouwen is vooral het stuk tussen de onderste ribben en billen een stimulerende plek. Die zenuwen lopen vanuit daar direct naar de vagina.

11. Tepels

Voor zowel mannen als vrouwen een heel spannend plekje. Je kunt zelfs een tepelorgasme krijgen.

Lees ook: Goed om te weten: zo kun je tegelijk klaarkomen met je partner

Bron: Elite Daily Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen