vrouw

Karin werd verliefd op een alleenstaande ‘campingvader’

Karin (41) gaat al jaren met haar gezin naar de camping op de Veluwe. Haar man, die veel werkt, kan niet altijd mee. Ze dacht altijd een goed huwelijk te hebben tot ze de alleenstaande vader André ontmoette. “Ik was smoorverliefd”

Karin (41): “Al jaren hebben we met ons gezin een plek op een camping op de Veluwe, ongeveer een uur rijden van onze woonplaats. Het is er heerlijk: thuis hebben we alleen een klein balkon, maar daar is alle ruimte. Voor onze drie kinderen is het perfect. Die kunnen rennen, spelen en eindeloos ravotten. Elk weekend als het mooi weer is, gaan we ernaartoe. En in de zomervakantie zit ik er zes weken met de kinderen.

Rob, mijn man, heeft een eigen bedrijf en juist in de zomer is het daar topdrukte. Als hij kan, komt hij ’s avonds en anders alleen in het weekend. Dit jaar was hij bezig met een verhuizing en bezocht hij ons weinig. Ik vind dat nooit erg, ik vermaak me goed. En als de kinderen het naar hun zin hebben, ben ik ook gelukkig.

Alleenstaande vader

In de tweede week van de vakantie ontmoetten de kinderen een tweeling, die met een caravan vlak bij ons stond. Ze bleken daar te zijn met hun alleenstaande vader, André. Door de kinderen kregen hij en ik contact. Ik vond hem meteen leuk. Rode haren, een gezicht vol sproeten. Op een avond vroeg hij mij en de kinderen te komen eten en na afloop bleven we samen eindeloos doorkletsen met een flesje wijn. Wat konden we goed praten! Ik dacht altijd dat ik een goed huwelijk had, maar ontdekte nu dat we best langs elkaar heen leefden. Spraken we ooit ergens anders over dan de kinderen, het huishouden of Robs werk?

Smoorverliefd

Met André ging er een wereld voor me open. We raakten niet uitgepraat. Over zijn vrouw die was overleden aan borstkanker en het verdriet dat hij had gehad. Over andere zware dingen in ons leven, over dromen die nooit waren uitgekomen. Toen het vrijdag werd en Rob zou komen voor het weekend, merkte ik dat ik ertegen opzag. Liever bleef ik alleen met André. Maar tussen hen klikte het ook goed en Rob was blij dat ik zo’n leuke kennis had gevonden. Op maandagochtend wenste hij me een fijne week. Ik wist niet hoe snel ik weer naar André moest gaan. Ik kon er niet omheen: ik was smoorverliefd. En ik voelde dat het wederzijds was.

Gezoend

Ik was me bewust van de spanning tussen ons, maar we deden er niets mee. Wel zijn we continu samen opgetrokken. We hadden geweldige dagen, tot hij naar huis moest. Vlak voor zijn vertrek hebben we eindelijk gezoend, als een stelletje pubers achter het washok. Ik smolt. Sinds dat afscheid hebben we elke dag gebeld. Hij is net zo gek op mij als ik op hem, maar hij mag Rob ook graag. Hij wil geen getrouwde vrouw ‘afpikken’. Ergens wil ik me ook niet laten ‘stelen’, maar ik ben zo in de ban van André. Ik teer alleen maar op zijn telefoontjes. Helaas – of moet ik zeggen: gelukkig? – wonen we ver bij elkaar vandaan, dus afspreken gaat moeilijk. Ik hoop dat dit gevoel overwaait. Maar eerlijk gezegd heb ik er een hard hoofd in.”

Lees ook: Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Wist je dat je Vriendin ook digitaal kunt lezen? Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen