Moeder

Julie: ‘Bij toeval ontdekte de dokter iets veel ergers’

Toen de zoon van Julie (34) een flinke klap maakte in het zwembad had hij een diepe kras op zijn gezicht. Eenmaal bij de dokter bleek dat niet alles…

Naar het zwembad

Julie (34): “Met mijn twee zoontjes, Otis en Isaac, ben ik elke zomer wel drie dagen per week bij het zwembad bij ons in de buurt te vinden. Als verkoopster in een schoenenzaak en alleenstaande moeder heb ik geen geld om luxe op vakantie te gaan. Maar het zwembad is altijd heel gezellig en er is een groot grasveld bij het buitenbad, waar je heerlijk kunt liggen. En veel van mijn vriendinnen met kinderen zijn er ook vaak te vinden.”

Diepe kras

“Mijn jongens krijgen geen genoeg van het water, ik lig liever half in de schaduw boekjes te lezen. Vorig jaar waren ze weer druk aan het rennen en met water aan het spatten, toen Otis uitgleed aan de rand van het zwembad. Hij begon hard te brullen dus ik rende naar hem toe. Hij had een diepe kras over zijn wenkbrauw naar beneden en hij zei last te hebben van zijn oog, dus we zijn voor de zekerheid maar direct naar de spoedeisende hulp gegaan. De arts zei dat de kras gelukkig niet zo erg was, en dat Otis’ oog niet geraakt was.”

Geluk bij ongeluk

“Maar… hij voelde wel een bobbel onder de kras, in zijn oogkas. Hij raadde ons aan een scan te laten maken. Dat deden we en mijn zoontje bleek een gezwel ter grootte van een walnoot achter zijn oog te hebben. Het was in principe niet kwaadaardig, maar moest wel direct verwijderd worden omdat het anders zijn zicht kon gaan belemmeren. Otis moest onder het mes en dat was even pittig, maat hij is weer helemaal in orde. Wat ben ik blij dat we door die onschuldige kras bij een arts terecht zijn gekomen en zo iets kwalijkers hebben kunnen ontdekken! Het was echt een geluk bij een ongeluk.”

Lees ook: Na 30 jaar liep Marian door puur toeval haar verloren vriendin tegen het lijf

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen