Placeholder

Intussen op de redactie…

Benieuwd hoe het er op de redactie van Vriendin aan toe gaat? Deze week werd Vriendin’s Ella Mae uitgenodigd om de nieuwe sieradenlijn van Yolanthe Cabau te bekijken.

Benieuwd hoe het er op de redactie van Vriendin aan toe gaat? Deze week werd Vriendin’s Ella Mae uitgenodigd om de nieuwe sieradenlijn van Yolanthe Cabau te bekijken.

Op een mooie woensdagochtend heb ik een interview met Yolanthe Cabau over haar nieuwe sieradenlijn. Het is ergens in het centrum van Amsterdam en toevallig is dat ook de straat waar een vriendin van mij woont. Natuurlijk whatsapp ik mijn vriendin dat ik op die dag bij haar in de straat ben. Maar ik wil ook even weten wat er op dat adres precies zit: is het een kantoor, of wonen Yo en Wes daar? 'OMG, dat is hun huis! Ik heb dat wel eens in de bladen gezien! Het is door een architect ingericht! Dat jij daarheen mag!!!', whatsappt ze terug.

Ja, inderdaad, daar mag ik heen. Maar van tevoren ben ik vooral heel zenuwachtig. Want wat moet ik aan? Yolanthe doet altijd zo haar best om er mooi uit te zien, dan kan ik natuurlijk niet in mijn slonzige, verwassen spijkerbroek opdraven. Dus strijk ik een jurk, doe ik een lippenstiftje op en bel ik aan op het opgegeven adres. Een aardig blond meisje doet open. Ze blijkt Yolanthes marketingassistent te zijn. Ze geeft mij een kopje thee en vertelt me dat ik in de hal op de bank even mag wachten, onder een grote actiefoto van Wesley Sneijder. Vanuit deze positie kijk ik zo in de woonkamer van Yo en Wes. Er staat een gigantische hoekbank met een ontelbare hoeveelheid kussens, en daarnaast een hekwerkje met een piepklein hondje erin. Dat moet het hondje van Yolanthe zijn: James.

Terwijl ik een slokje thee neem, komt er nog een meisje binnen. Zij is de personal assistent van Yo, vertelt ze terwijl ze mij een hand geeft. Dan gaat ze weer weg. Ik begin me inmiddels best wel een beetje glamourous te voelen. En ik ben echt zó blij dat ik die spijkerbroek heb thuisgelaten. Helemaal als Yo eindelijk tijd voor me heeft. Ze ziet er prachtig uit, en begint te stralen als ze mij haar sieraden laat zien. En natuurlijk heeft ze daar ook allemaal verhalen bij. Wil je weten welke? Binnenkort lees je het in Vriendin!