Koppel

Hanna: ‘Als ik koffie ga drinken bij de buurvrouw doen we iets heel anders’

Elke week vertelt een Vriendin-lezeres over een spannende gebeurtenis uit haar slaapkamer. Deze keer Hanna, die stiekem seks heeft met haar buurvrouw.

Over Hanna (35):

Kinderen: 2
Status: getrouwd
Aantal sekspartners: 12 mannen, 1 vrouw
Frequentie: paar keer per week, zowel met haar man als met haar minnares
Favoriete standje: 69
Raakt opgewonden van: haar sexy buurvrouw
Knapt af op: overdadig schaamhaar

Nieuwe buren

“Anderhalf jaar geleden kochten ze ons buurhuis: Iris en Joost. Zij was jong en petieterig, en kwam wat verlegen over. Haar knappe echtgenoot van bijna twee meter, viel meer op. Ik heb een prima relatie met mijn echtgenoot, maar geef mijn ogen graag de kost. ‘Ik kan hem weleens vragen om te klussen als jij er niet bent’, zei ik plagerig tegen mijn man, die wel weet dat ik een flirt ben. Hij weet ook dat het alleen een spelletje is. Of nou ja: dat wás het altijd. Nu ben ik toch verder gegaan met iemand. En nee: niet met Joost…”

Seks met een vrouw

“Toen ze een paar maanden naast ons woonden, nodigde Iris me uit om een keer koffie te komen drinken. Dat was heel gezellig. We bleken veel raakvlakken te hebben en al snel kwamen we elke woensdagochtend, op onze vrije dag, bij elkaar. We hadden het over van alles: van financiële issues tot seks. Over dat laatste bleek Iris verrassend openhartig. Dat ben ik ook. Alles ging bij ons over de tong, tot speeltjes aan toe. Toen ze me op een dag haar nieuwe aanwinst liet zien, keek ze me schalks aan. ‘Heb jij het weleens met een vrouw gedaan?’ vroeg ze. Daar overviel ze me mee. Nee, al was ik daar in mijn jonge jaren wel heel nieuwsgierig naar geweest. Dat vertelde ik ook, maar ik kreeg er wel een kleur bij. Omdat haar blik een bepaalde grens overging. Een grens die ik nu openzette…”

Elkaar gek maken

“‘Het is nooit te laat om te experimenteren’, antwoordde Iris met een glimlach. Kort daarna vertrok ik, met hartkloppingen. Pas die avond vond ik mijn gebruikelijke bravoure terug. ‘En jij? Ben jij daarvoor in?’ appte ik haar. ‘Met jou wel’, antwoordde ze met een smiley erbij. De woensdag daarna was het vakantie. Mijn man, die ook vrij was, zei dat hij wel op de kinderen zou letten. ‘Ga jij maar gewoon naar Iris’, zei hij. Een week lang hadden Iris en ik elkaar opgewarmd met appjes. Heel spannend, maar ook eng. Want we maakten elkaar nu wel gek, maar ik had geen idee of ik het in het echt ook leuk zou vinden. Onwennig zaten we die ochtend naast elkaar, toen ik de eerste stap zette. Ik proefde haar, voelde haar zachte tong en wist meteen: dit is fantastisch, dit klopt. We zijn naar boven gegaan en op hun bed hebben we elkaar langzaam uitgekleed. De speeltjes hebben we niet aangeraakt. Het was zo nieuw allemaal, dat we meer dan genoeg hadden aan elkaars lichaam. En dat terwijl mijn kinderen in de tuin speelden en ik mijn man af en toe iets naar ze hoorde roepen.”

Vaste prik

“Sindsdien is het elke woensdagochtend raak. Tegenwoordig gebruiken we wel allerlei toys. Er is een wereld voor ons open gegaan, een wereld waar we maar geen genoeg van krijgen. En dat terwijl we het allebei ook goed in bed hebben met onze mannen. Maar wat wij samen delen, is zo speciaal. Een kers op de taart. Daarom krijgt mijn seksleven een 11: met deze combinatie van fijne, echtelijke seks én een vriendin, kan het echt niet beter. Ondertussen weten Joost en mijn man van niets. Daar voelen we ons soms schuldig over. Ze zouden eens moeten weten wat wij uitspoken als we ‘koffiedrinken’… Wat ben ik blij met onze nieuwe buren. Hun komst heeft mijn leven veel leuker en vooral spannender gemaakt!”

Lees ook: Sanne had een trio met haar beste vriendin: ‘De sfeer was broeierig’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen