seks

Lezeressen vertellen: ‘Dit is mijn grootste seksfantasie’

Stiekem hebben we allemaal weleens opwindende wensen. Deze negen lezeressen durfden hun erotische droom te delen. “Ik krijg er elke keer weer knikkende knieën van.”

‘Verwend worden door twee mannen’

Kimberley (29): “Ik zou weleens een trio willen hebben. Verwend worden door twee mannen, wie wil dat nou niet? Ik hoef er bij mijn vriend echt niet over te beginnen, die is daar veel te jaloers voor. En ik kan me dat ook heel goed voorstellen. Als hij omgekeerd voorstelt er een andere vrouw bij te halen, zou ik ook op mijn achterste benen staan. Ik heb deze fantasie sinds een van mijn vriendinnen het heeft meegemaakt. Ze wist er zo spannend over te vertellen, dat het een loopje met mij heeft genomen. Het was voor haar een eenmalige belevenis en de relatie die ze op dat moment had, heeft ook geen stand gehouden. Maar het idee van vier sterke mannenhanden over mijn lijf, laat me maar niet los. Wie weet komt het er ooit een keer van. Toch zou ik er prima mee kunnen leven als het bij een fantasie blijft. Vaak is het hebben van de zaak het einde van het vermaak, toch?”

‘Ik fantaseer over een parenclub’

Thea (46): “Wij hebben vrienden die weleens een parenclub bezoeken. Toen ze dat vertelden, reageerde mijn man afkeurend. Hij vond het prima dat zij het deden, maar moest er zelf niet aan denken, zei hij stellig. Maar mijn interesse was gewekt. Ik wilde precies weten wat er dan allemaal gebeurt in zo’n setting. Wat zijn de regels? Wat voor mensen komen daar? Onze vrienden vertelden honderduit en ik luisterde aandachtig. Later die avond vroeg mijn man of ik er ooit naartoe zou willen; ik had er immers zo belangstellend naar gevraagd. Aan zijn toon hoorde ik dat ik maar beter niet de waarheid kon vertellen. Het lijkt me geweldig om eens mee te gaan. Doodeng, maar wel heel spannend. Ik heb mijn man maar gezegd dat ik er niet aan moest denken en daarmee was de kous af. Ik weet dat een parenclub bezoeken zomaar het einde van je relatie kan betekenen. Gelukkig kan erover fantaseren geen kwaad.”

‘Ik fantaseer over de beste vriend van mijn man’

Lonneke (41): “Mijn seksfantasie? Ik fantaseer me helemaal suf over de beste vriend van mijn man! Leon en Victor zijn al hun hele leven bevriend en ik had vanaf het begin al een zwak voor Victor. Hij is het type ‘eeuwige vrijgezel’, heeft talloze vriendinnen gehad, maar er blijft er geen een aan hem plakken. Daar is hij te vrijgevochten voor. Hij wil alleen maar reizen en feesten, en hij werkt ontzettend veel. Hij is niet burgerlijk; huisje, boompje, beestje is niets voor hem. En dát maakt Victor nou juist zo interessant – hij  is daarin alles wat Leon niet is. Daarnaast heeft hij een geweldige kop; hij heeft heel ondeugende ogen, de seks straalt ervan af. Ik zou absoluut geen relatie met hem kunnen aangaan en ik ben ook zeker niet verliefd. Maar als hij bij ons is en wat flirt met mij, krijg ik er toch elke keer weer knikkende knieën van. Iets zegt mij dat het in bed vooral om zijn genot draait, maar in mijn hoofd is hij inmiddels een soort seksgod geworden. Als hij bij ons langskomt, zorg ik altijd dat ik er perfect uitzie. En ik geniet van zijn aandacht. Negen van de tien keer hebben Leon en ik die avond spetterende seks. Hij moest eens weten door wie ik eigenlijk zo opgewonden ben geworden…”

‘Mijn masseur was een heel aantrekkelijke man’

Ilja (36): “Ik ben gek op de sauna en vooral als het een hele dag is mét schoonheidsbehandeling en massage. En zo is mijn fantasie ontstaan. Ik werd een jaar geleden gemasseerd door een heel aantrekkelijke man. Ik schrok een beetje toen ik de ruimte binnenliep en hem zag. Ik ging ervan uit dat ik door een vrouw zou worden gemasseerd. Dat was daarvoor altijd zo geweest. Het was echt even slikken toen ik mijn badjas op moest hangen en plaats mocht nemen op de behandeltafel. Mijn hart bonsde in mijn keel toen ik zijn warme handen over mijn rug voelde gaan. Plotseling was mijn fantasie er: wat als hij nou met zijn handen over mijn billen zou gaan en dan nog verder gaat… Ik vond die gedachte zó spannend. Natuurlijk zou hij dat niet doen; het zou uitermate ongepast zijn en hij zou er natuurlijk direct zijn baan door verliezen. Dat weerhield mij er niet van in stilte van het idee te genieten. Ik kwam na afloop helemaal rozig naar buiten lopen. Veel roziger dan normaal… Sindsdien denk ik regelmatig aan wat er allemaal kan gebeuren tijdens een massage. Het is mijn ultieme seksfantasie geworden.”

‘Een oudere man met grijs haar…’

Ellen (39): “Ik ben al twaalf jaar getrouwd met de man van mijn dromen. We schelen op de kop af een half jaar met elkaar en ik zou ons seksleven als supergoed willen omschrijven. Het is niet zo dat we het elke dag doen, soms slaan we zelfs een week over, maar als we met elkaar vrijen, is het altijd heel fi jn. Marco weet precies wat ik lekker vind, we voelen elkaar heel goed aan. Wat hij echter niet weet – en wat ik hem ook never nooit zal vertellen – is dat ik weleens fantaseer over seks met een veel oudere man. En met ouder bedoel ik dan ook echt véél ouder, als in twintig jaar ouder. Ik schrok er best van toen ik dat voor het eerst deed. Het voelde een beetje alsof ik stoute gedachtes over een vaderfi guur had. Inmiddels heb ik dat naast me neer kunnen leggen. Volgens mij heeft iedereen wel een seksfantasie waar ’ie zich voor schaamt. En je hoeft niet alles altijd maar te delen met anderen, toch? Het is ook zeker niet zo dat ik over oudere mannen fantaseer als ik het met mijn man doe, maar heel soms masturbeer ik en dan vind ik het fi jn om daaraan te denken. Een ervaren man die precies weet wat hij doet, een mooie man met grijs haar. Een man bij wie ik me geborgen voel; ja, daar ben ik wel warm voor te krijgen.”

‘Zo spannend als we betrapt kunnen worden’

Chantelle (32): “Mijn seksfantasie is ‘mogelijk betrapt worden’. Ik vond dat al heel spannend toen ik nog jong was. Als ik dan met mijn vriendje op mijn kamer wat zat te zoenen en te frummelen, wond het mij extra op als ik mijn moeder de trap op hoorde komen of mijn broers allebei thuis waren. Met mijn huidige vriend heb ik regelmatig seks op plekken waar we betrapt kunnen worden. Op een parkeerplaats. Ergens op een donkere afgelegen plek in de natuur. We hebben het zelfs een keer in een kleedhokje van het zwembad gedaan. Ik ben vrij open over seks en heb hem al in het begin van onze relatie verteld over mijn fantasie. Ik sprong een gat in de lucht toen hij zei dat hij dat ook opwindend vond. Soms merk ik dat ik er midden op de dag, op mijn werk ineens aan zit te denken. Dan stuur ik mijn vriend vaak een appje om hem in dezelfde stemming te krijgen. Het is zeker niet zo dat wij het altijd maar op een spannende plek moeten doen, hoor – we hebben ook geweldige seks in ons eigen bed waar niemand zomaar binnen kan vallen. Maar het is voor mij altijd wel een meerwaarde als dat spanningselement erin zit. We zijn trouwens nog nooit betrapt. Als dat wel gebeurt, ben ik misschien wel voorgoed genezen van mijn fantasie.”

‘Een man die de leiding neemt en de baas over mij speelt’

Heleen (48): “Mijn man is een ontzettende lieverd. Een goedzak, zoals zo veel mensen zeggen. Ik ben best wel een haaibaai, ik regel alles en druk ook best vaak mijn mening door. Mijn man vindt dat wel best. Als ik maar gelukkig ben, zegt hij zo vaak. Een paar jaar terug heb ik Fifty shades of grey gelezen. Mijn vriendinnen hadden het erover; het was zo spannend, ik moest het ook kopen, zeiden ze. Aanvankelijk hield ik de boot af. Ik had er het nodige over gehoord en werd er een beetje ongemakkelijk van. Maar toen mijn beste vriendin haar exemplaar in mijn tas stopte, was ik om. Ik heb het boek verslonden! Wat een spanning, wat een erotische geladenheid. Het leek mij echt fantastisch om zo’n man als Mr. Grey in het echt te treffen. Een man die de leiding neemt en de baas over mij speelt. Dat hele gedoe met zweepjes en elkaar pijn doen hoeft voor mij niet, maar die rolverdeling van dominant en onderdanig vind ik heel opwindend. En dat terwijl ik dus in het dagelijks leven zelf altijd de leiding neem. Ik hoef hier bij mijn man niet mee aan te komen. Hij zou er niet eens toe in staat zijn en ik denk dat ik er ook heel lacherig van zou worden. Dit is iets wat ik voor mezelf houd. Inmiddels heb ik alle boeken gelezen en de fi lm gezien. Ik had nooit van mezelf gedacht dat ik deze fantasie in mij had.”

‘Mijn yogadocent is zo’n leuke man’

Jolein (31): “Ik ga twee keer per week naar yoga en we hebben een docent waar ik de wildste fantasieën over heb. Wat een leuke man is dat! Hij heeft een lekker lijf, een rustige diepe stem en hij is ook nog eens knap. Maar ja, hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Alle vrouwen in mijn les hebben een zwak voor hem, ik vraag me alleen af of zij ook de gedachtes hebben die ik allemaal over hem heb… Ik ga weleens expres in een verkeerde houding staan, omdat ik weet dat hij je dan heel voorzichtig met zijn handen corrigeert. Ik geniet van zijn aanraking. Ik heb momenteel geen vriend en ben absoluut geen onenightstandtype. Als het op seks aankomt, ben ik dus op mezelf aangewezen. De laatste tijd fantaseer ik tijdens het masturberen alleen nog maar over mijn yogadocent. Daarna ben ik helemaal zen, haha!”

‘Seks met een vrouw lijkt me heerlijk’

Romy (26): “Ik fantaseer al een paar jaar over seks met een vrouw. Het is er nog nooit van gekomen, maar het lijkt me heerlijk. Ik weet voor mezelf honderd procent zeker dat ik heteroseksueel ben, daarvoor ben ik veel te gek op mannen. Een zacht vrouwenlijf is een aangename afwisseling, denk ik. Ik heb een keer met een vrouw gezoend. We hadden allebei iets te veel gedronken, ik kan me er niet veel meer van herinneren helaas. Ik denk dat dit mijn verlangen wel heeft aangewakkerd. Ik weet zeker dat het er een keer van gaat komen. Tot die tijd denk ik er zo nu en dan aan, en ja… ook als ik met mijn vriend seks heb.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen