Vicky: ‘Niemand weet dat mijn baas ook in bed dominant is’

Vicky: ‘Niemand weet dat mijn baas ook in bed dominant is’

Op kantoor wordt hij ‘de hork’ genoemd, maar buiten werktijd neemt Vicky’s baas de leiding in bed. “Hij kan alleen van seks genieten als hij echt dominant mag zijn.”

Op kantoor wordt hij ‘de hork’ genoemd, maar buiten werktijd neemt Vicky’s baas de leiding in bed. “Hij kan alleen van seks genieten als hij echt dominant mag zijn.”

Over Vicky (40)

Kinderen: ja, 1
Status: gescheiden
Aantal sekspartners: 30 plus
Frequentie: twee maal per week drie uur
Favoriete standje: op mijn knieën
Raakt opgewonden van: onderdanig zijn
Knapt af op: vanille seks
Geeft haar seksleven een 10

Erotische spanning

Vicky: “Vorig jaar kreeg ik een nieuwe functie op mijn werk. En een nieuwe baas. In de wandelgangen werd hij ‘de hork’ genoemd. Ik kende Oscar alleen van gezicht, maar begreep zijn bijnaam wel. Hij had een strenge blik. Maar toen we gingen samenwerken bleken we een gouden match. Ik had al snel mijn eerste compliment te pakken en hij glimlachte wanneer hij me zag. Mijn collega’s begrepen er níets van. Samen gingen we naar een beurs. Al op de eerste dag merkte ik dat er een bepaalde spanning tussen ons hing. Heel fout, want ik wist dat Oscar getrouwd was. Maar ik zei geen nee toen hij me de tweede avond mee uiteten vroeg. De lucht zinderde van de erotische spanning . Opeens kon ik mij niet meer inhouden en boog me voorover om hem zacht op zijn lippen te kussen. ‘Mag ik met je mee?’, vroeg ik. ‘Graag’, antwoordde hij.”

Lees ook: ‘Na onze speeddate belandden we meteen in bed’

Dominant in bed

“Er volgde een nacht die ik in mijn stoutste dromen niet had kunnen bedenken. Oscar bekende dat hij ervan hield om dominant te zijn in bed. ‘Maar alleen als jij dat ook wilt…’, zei hij. De tedere klank van zijn stem zorgde ervoor dat ik zonder iets te vragen overstag ging. Hij bepaalde alles – wanneer we zoenden, of we spraken en wat we deden. Tegelijk had niemand ooit mijn genot zo centraal gesteld. Ik gaf me vol vertrouwen aan hem over, alsof ik het al duizend keer had gedaan. Pas tegen vijven gingen we slapen. Toen ik wakker werd, was het laat in de ochtend. Oscar had mij mijn slaap gegund en was alleen naar de beurs gegaan. Toen ik daar aankwam, was het net alsof er niets gebeurd was. Maar die avond was ik nog maar net op mijn kamer, toen hij belde. ‘Kom naar me toe’, gebood hij, op een toon die geen tegenspraak dulde. ‘In alleen een badjas. Verder ben je naakt.’ De hele week lang kregen we geen genoeg van elkaar. En we gingen verder en verder qua dominatie en onderdanigheid.

Soort trance

“Pas op de laatste avond voerden we een lang gesprek. Hij vertelde dat zijn vrouw en hij al jaren geen seks meer hadden, omdat hun wensen erg uiteenliepen. Hij houdt van SM, van de rol van Meester. Met pijn heeft hij niets – gelukkig maar, ik ook niet – maar hij kan alleen van seks genieten als hij echt dominant mag zijn. Hij vroeg of ik ook thuis zijn minnares wilde blijven. Van zijn vrouw had hij daar carte blanche voor. En ik zei ja. Dat een gewone relatie er niet in zit, geeft niet, ik ben namelijk niet verliefd op hem. Het is puur de seks die mij aan hem bindt. Hij komt elke week twee avonden bij mij. Bij iedere ontmoeting kom ik helemaal los van de normale wereld. Seks met hem brengt mij in een soort trance. Ik kan mij niet voorstellen dat ik ooit nog terug wil naar gewone, vanilleseks. Natuurlijk weten onze collega’s van niets; op ons werk gedragen we ons afstandelijk en professioneel. Dat maakt het nog veel spannender. Als ik de anderen grapjes hoor maken over hem, denk ik: jullie zouden eens moeten weten hoe ‘de hork’ in bed is: helemaal in control, op het oog nog horkeriger dan normaal, maar in wezen liever en attenter dan wie dan ook!”

Lees ook: ‘Mijn onschuldige flirt liep uit de hand’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen