Annika date met twee mannen tegelijk: ‘Het is tijd om te kiezen. Ook al wil ik dat niet’

Annika staat al 1,5 jaar op een datingsite. De meeste mannen die ze daar ontmoet, vallen in het echt behoorlijk tegen. Daarom mailt ze vaak met verschillende mannen tegelijk. Nu klikt het met twee van hen erg goed. Annika: ‘En nu date ik opeens met twee mannen tegelijk.’ 

Annika staat al 1,5 jaar op een datingsite. De meeste mannen die ze daar ontmoet, vallen in het echt behoorlijk tegen. Daarom mailt ze vaak met verschillende mannen tegelijk. Nu klikt het met twee van hen erg goed. Annika: “En nu date ik opeens met twee mannen tegelijk.”

Annika (31): “Afgelopen vrijdag was ik uit eten met Erwin. Hij trakteerde mij op een duur etentje. ‘Omdat ik voel dat er echt iets aan het groeien is tussen ons’, zei hij lachend tegen me. Hij zei dat hij erg blij was dat hij mij had leren kennen. Ik hield mijn glas wijn vrolijk in de lucht: ‘Proost, op ons!’ In werkelijkheid voelde ik me vreselijk schuldig. Niet omdat mijn gevoelens niet wederzijds zijn. Dat zijn ze zeker! Ik vind Erwin hartstikke leuk en grappig. Hij is alleen niet de enige man waar ik aan denk.”

Niet netjes

“Mijn andere vlam ziet mij zelfs al als zijn ‘nieuwe vriendin’. Ik leid inmiddels dus een dubbelleven. Op avonden dat ik Erwin niet zie, spreek ik geregeld met Robert af. En omgekeerd. Eerlijk gezegd heb ik de tijd van mijn leven, al weet ik dat dit niet netjes is.”

Met beiden een leuke klik

“Ik heb deze mannen een paar maanden geleden leren kennen, in dezelfde periode. Ze stonden op de datingsite waar ik ook al 1,5 jaar ingeschreven sta. Ik was lange tijd single en had daar meer dan genoeg van. Hoewel ik veel dates heb gehad via die site, rolde er nooit iets serieus uit. De meeste mannen vallen in werkelijkheid tegen. Ze zijn ouder, dikker, kaler, saaier. Of zijn alleen maar uit op seks. Daarom vind ik het ook heel normaal om met meerdere mannen tegelijk contact te hebben. Maar dit keer had ik opeens zowel met Erwin én Robert een leuke klik.”

Lees ook: Sophie vindt haar man niet meer aantrekkelijk

De eerste zoen

“Ook toen ik met Erwin begon te bellen, bleef ik met Robert mailen. Ik maakte eerst een afspraak met Robert. Hij bleek een geweldige man te zijn. Bij het afscheid zoenden we uitgebreid en ik kwam opgetogen thuis. Maar toen ik daar een lange mail van Erwin aantrof, beantwoordde ik deze zonder blikken of blozen. Want wat betekent een zoen uiteindelijk? Eerst maar afwachten of Robert nog iets van zich liet horen.”

Een tweede date

“Na vijf dagen belde Robert me inderdaad. Omdat ik na drie dagen wachten ervan uitging dat hij niets meer van zich liet horen, had ik al een afspraak met Edwin gepland. Ik besloot gewoon mijn afspraak na te komen. Stiekem hoopte ik dat de date met Edwin zou tegenvallen. Dat zou de hele situatie wat makkelijker maken. Maar ook met Edwin was het heel gezellig en ons etentje eindigde met een lange zoen.”

Met twee mannen tegelijk

“Op dat punt had ik eigenlijk al een keuze moeten maken, maar dat kon ik nog niet. Hoe kon ik toen al weten wie ik leuker vond? Inmiddels ben ik hierdoor te ver gegaan en heb met beiden het bed gedeeld. Ze zijn allebei heerlijk. Robert is een Italiaans type, een goeie kop en een lekker lichaam. Ook in bed heeft hij een Italiaans temperament, hij weet niet van ophouden. Erwin is wat rustiger, serieuzer ook. Maar hij kent de leukste spelletjes tussen de lakens en windt me vreselijk op. Ik had het niet van mezelf gedacht, maar ik blijk er geen enkele moeite mee te hebben. De afwisseling maakt hert spannend.”

Kiezen

“Wat mij betreft mag dit nog wel een hele tijd doorgaan. Ik heb nog nooit eerder zoveel aandacht gehad en zo veel pret in bed. Maarja, ik kan dit eigenlijk niet maken. De eerste maand kon ik het nog goedpraten voor mezelf. Ik mag toch best met twee mannen afspraken? Wie weet wat zij uitspookten als ze mij niet zagen. Inmiddels is het duidelijk dat zij verliefd zijn en er echt voor willen gaan. Robert had het al over een vakantie samen en Erwin verraste me dus met een duur etentje. Ik zal moeten kiezen. Als ik dit nog langer uitstel, komt het vast uit. En dan zouden ze beiden woedend zijn. Ik kan ze geen ongelijk geven…”

Sophie vindt haar man niet meer aantrekkelijk: ‘Zijn borsten zijn haast groter dan die van mij’ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • saskia.holdijk
  saskia.holdijk
  Geen probleem toch, als er geen vaste relatie is met één van beiden. En als er één wel een vaste relatie wil zul je denk ik wel moeten kiezen of hij moet er geen probleem mee hebben. Ik heb ook geen vaste relatie en heb ook eens twee verschillende minnaars tegelijk gehad, dus de ene dag de ene en een dag erna de ander.:D
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Sorry maar ik vind het niet kunnen. Alleen sletten en mensen zonder moraal gedragen zich zo. Ik heb dan nog een geloof maar dit kan echt niet. Mannen zijn ook mensen met gevoel. Als je eerlijk bent dan doe je zoiets niet! Kies er 1tje of wees gewoon eerlijk tegen allebei!! Dit is spelen wat je doet. En dus verkeerd!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Els
  Ik heb het ook met twee mannen. Mijn eigen man, maar ik ben bij hem nog nooit klaargekomen. Ik hou wel van hem en blijf bij hem, maar steeds onbevredigd blijven zet de verhouding onder druk, want net als iedere andere vrouw wil ik het hoogste genot. Ik heb nu een minnaar die me een andere wereld laat zien, het tegenover gestelde van eerst..Ik ben bijna onverzadigbaar geworden en het was een hele ervaring om te ontdekken dat ik meerdere malen achter elkaar klaar kan komen. En mijn sleurhuwelijk frist er helemaal door op, dus iedereen blij.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Klaas
  Zooooo herkenbaar. Hoe goed kan je het krijgen. Lekker Genieten. Maar ja, eigenlijk is dit een levenswijze en daarvoor moeten alle partijen wel op de hoogte zijn. Opgeven van zoiets moois is moeilijk, dat snap ik. Maar er is een hele kleine kans , dat als jij eerlijk bent er een polyamorische relatie kan ontstaan. Mooier kan niet. Maar ze kunnen ook beide vertrekken. Succes, maar wees wel eerlijk.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen