Francis van Broekhuizen

Zo ziet de vrouw van Francis van Broekhuizen eruit

Francis van Broekhuizen is operazangeres en comédienne, en bekend van haar deelnames aan De Slimste Mens, All Together Now en De Verraders. Achter de schermen is ze al een tijd gelukkig met haar vrouw Jacqueline.

Eerste liefde

In een eerder interview met AD vertelde Francis eerder dat Jacqueline haar eerste liefde is. “Tot mijn 30ste was ik zo’n beetje de heilige maagd van Orléans, ik had nog geen relatie gehad”, vertelde ze. “Dat ik op vrouwen val, vond ik lastig. ‘Ook dat nog, waarom zit ik anders in elkaar, waarom ben ik niet gewoon?'”

“Maar vijftien jaar geleden haalde ik in één jaar alles van het internet”, vervolgt ze. “Mijn auto, mijn huis en mijn liefde. Ik raakte aan het chatten met Jacqueline uit Rotterdam en na twee maanden online kletsen ontmoette ik haar hier op Zuid, waar ze een appartement had. De vonk sloeg over en zes jaar later zijn we getrouwd.”

Lees ook: Zo ziet de partner van cabaretier Najib Amhali eruit

10 jaar getrouwd

Inmiddels zijn de twee nog altijd dolgelukkig samen. In juli deelde Francis van Broekhuizen nog een foto van de bruiloft om stil te staan bij hun 10-jarige huwelijk. Zie hier het stralende koppel:

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Francis van Broekhuizen (@francisvanbroekhuizen)

Bron: AD, Instagram, Facebook
Foto: ANP