Najib Amhali

Zo ziet de partner van cabaretier Najib Amhali eruit

Najib Amhali is cabaretier en onder meer bekend van Shouf Shouf Habibi!. Achter de schermen is hij al jaren gelukkig met zijn partner.

Niama

Najib is al jaren gelukkig met zijn vrouw Niama. In een interview met Nouveau vertelde de cabaretier over hun kennismaking. “Ik ontmoette Niama voor het eerst in een club in Amsterdam”, liet hij weten. “Leuke vrouw, dacht ik meteen. Ze zei: “Ik heb een eigen kapsalon. Laat je een keer bij me knippen.”

‘Moeder van mijn kinderen’

Toch duurde het nog een jaar voor Najib bij haar in de stoel zat. “We hadden het over van alles en ik vertelde ook dat ik getrouwd was. “Ik begin niks met een getrouwde man,” zei ze, en ik kon moeilijk zeggen: “Mijn huwelijk is al tijden slecht, dus wacht even.”

Niet veel later ging zijn huwelijk kapot. In die periode kwamen de twee elkaar weer tegen, bij de afterparty van een Toppersconcert. “Zij doet al jaren het haar van René Froger en Jeroen van den Boom, en ik ben bevriend met René. We raakten enorm aan de praat en bij het afscheid hebben we voor het eerst gezoend. Toen ik zei: “Jij wordt de moeder van mijn kinderen,” begon ze te lachen. Maar ik hield vol: “Let maar op!”

En zo geschiedde. In 2012 stapte het koppel in het huwelijksbootje. Samen hebben ze twee zonen: Noah en Novèll.

Filmpremiere Sonic Inloop

Bron: Nouveau
Foto: ANP