b&b vol liefde hans

Zó gaat het nu met Petra en Hans uit B&B Vol Liefde: ‘We zijn niet verliefd’

We kennen Petra en Hans natuurlijk uit het tweede seizoen van B&B Vol Liefde. Na hun deelname aan het programma vertelde het stel al snel dat ze in een ‘onderzoekende fase’ zitten binnen hun relatie. In gesprek met LINDA. laat Petra weten hoe het nu gaat. 

“Misschien zijn we te snel gegaan? Ik weet het niet. Maar toen we eenmaal samenwoonden, was dat best wel een shock.”

Eerste vrouw

Petra was de eerste vrouw die in Frankrijk arriveerde bij paardenman Hans. Nog steeds is ze erg blij dat zij de eerste vrouw was binnen het programma die Hans ontmoette. “Ik denk dat als ik later was gekomen, het anders was gelopen”, vertelt Petra. “Ik had ook tegenover de productie aangegeven dat ik als eerste wilde komen, omdat ik niet iemand ben die de concurrentie aangaat. Ik word dan juist heel stil en ga me terugtrekken. Misschien hebben ze daar rekening mee gehouden?”

Emotioneel best zwaar

Toch was het voor haar niet makkelijk als er weer een nieuwe vrouw het erf op kwam rijden. Ook Hans wist niet altijd wat hij ermee aan moest, waardoor veel vrouwen meer naar Petra toetrokken. “Ik ben hoogsensitief, dus dat werd me soms te veel. Al helemaal toen Annemarie kwam en Hans haar wel erg interessant vond. Ik had net het gevoel dat ik wel als laatste zou blijven, maar toen werd ik toch onzeker. Het was emotioneel gezien best zwaar allemaal.”

Lees ook: B&B Vol Liefde-Desiree: ‘Ik zou weer graag verliefd willen worden’

Latten werkte niet goed

Uiteindelijk kiest Hans in de laatste aflevering voor Petra en inmiddels is ze zelfs bij hem ingetrokken in Frankrijk. “Het latten werkte niet goed, het is zo’n grote afstand, dus ben ik die kant op gegaan.” Maar dat betekent niet dat het allemaal makkelijk was voor het stel. “Misschien zijn we te snel gegaan? Ik weet het niet. Maar toen we eenmaal samenwoonden, was dat best wel een shock.” De twee blijken namelijk flink van elkaar te verschillen. Toch zegt het volgens Petra veel dat ze er nog steeds is. 

Niet verliefd

“Iedereen wil het perfecte liefdesverhaal, maar dat is het niet. Daar wil ik ook eerlijk over zijn”, vervolgt Petra. “Wij zijn ook niet meer de jongste en hebben veel meegemaakt.” En of de twee verliefd zijn? “Nee, we zijn niet verliefd, voor mijn gevoel zijn we daar nog niet aan toegekomen. Het voelt meer alsof we al zes jaar zijn getrouwd, wonen al samen, we moeten terug naar dat begin. Binnenkort gaan we een paar dagen weg, even de focus op elkaar. En dan zien we wel hoe het verder gaat.”

Bron: LINDA.
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.