seksspeeltjes

Veronique: ‘Ik kreeg zelden een orgasme, tot ik seksspeeltjes ontdekte’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Veronique, die dankzij een eerste speeltje een wervelend seksleven kreeg. 

Even voorstellen

Veronique (41)
Kinderen: 2
Status: getrouwd
Aantal sekspartners: 6
Frequentie: 2x per week
Favoriete standje: amazone
Raakt opgewonden van: haar nieuwste Tarzan
Knapt af op: witte sportsokken
[bol] Geeft haar seksleven een 9

Speeltjes

“Dat ik bijna twintig jaar seks heb gehad terwijl ik zelden een orgasme kreeg, kan ik me nu niet meer voorstellen. Niet dat er dan per se niks aan is hoor. Niemand weet beter dan ik dat je ook zonder hoogtepunt erg van seks kunt genieten. Maar toch, klaarkomen maakt een vrijpartij af, het is de kers op de taart. Wat ben ik blij dat mijn man zo heeft aangedrongen op speeltjes.

Al de eerste keer dat Berend en ik tussen de lakens belandden, waarschuwde ik hem: ik kom niet makkelijk klaar. Ik wilde niet dat hij daar een issue van zou maken, zoals sommige vriendjes voor hem wel deden. Die sloofden zich ontzettend uit, waardoor er alleen maar meer spanning op kwam te staan. Daar was ik helemaal klaar mee. Dus ik zei tegen Berend dat een orgasme voor mij nu eenmaal een lange weg was. Ook als ik het zelf deed. Maar ik vond seks evengoed heel fijn. Gelukkig deed hij er niet moeilijk over.
Tot hij drie jaar geleden een interview las over een vrouw die een vibratorlijn had opgezet. ‘Orgasme verzekerd’, vertelde hij. Ik reageerde niet enthousiast. Wist hij nou nog niet dat het voor mij goed was zoals het was? Zo’n hulpmiddel, het trok me gewoon niet, ik vond het a-romantisch. Maar hij bleef aandringen en uiteindelijk zei ik: ‘Bestel er maar eentje dan.’ Vooral om er vanaf te zijn.

‘Revolutie in ons seksleven’

Het apparaat kwam toen Berend een aantal dagen weg was voor zijn werk. En precies in het midden van mijn cyclus, de dag dat ik altijd zin heb in seks. In een opwelling, het verbaasde me zelf, besloot ik het in mijn eentje uit te proberen. Het was een mooi apparaat dat zacht aanvoelde en, toen er eenmaal batterijen in zaten, heel snel trilde. En niet te geloven: binnen vijf minuten was het gepiept! Terwijl het normaal gesproken zeker een half uur duurde, en vaak nog langer. Die avond appte ik Berend: ‘Ik ben maar liefst vier keer klaargekomen.’ Hij was stomverbaasd, maar opgetogen.

Dit is een revolutie in ons seksleven geweest. We hebben speeltjes nu helemaal in onze vrijpartijen geïntegreerd. Ze gaan zelfs mee op vakantie. Het werkt het beste als ik ze zelf gebruik, omdat ik dan precies aanvoel hoe hard of zacht het moet. Berend doet daar gelukkig niet flauw over en vindt het simpelweg geweldig dat hij me zo ziet genieten. Hij heeft me sinds die eerste keer vaak verrast met nieuwe speeltjes. Op de gekste momenten ligt er opeens een mooi pakje op mijn kussen, en dan weet ik al hoe laat het is. Mijn nachtkastje puilt inmiddels helemaal uit. We noemen die la ‘onze speeldoos.’ Favoriet is een klein vibratortje dat ik tegen mijn clitoris aanhoud als Berend in me is. Zo lukt het ons soms zelfs om precies op hetzelfde moment klaar te komen.
Eerlijk is eerlijk: ik vind onze seks nu wel beter geworden. Er gaat toch niets boven dat heerlijke gevoel en daarna voldaan en bevredigd tegen Berend aankruipen. Maar nee, toch vind ik het niet erg dat ik de speeltjes nu pas heb ontdekt. Ik denk dat ik er vroeger niet vrij genoeg voor was. Toen had ik me nooit zo durven laten gaan als nu. Ik vind het juist leuk dat ons seksleven onverwachts zo’n boost heeft gekregen. We doen het een stuk vaker dan voorheen.”

Tekst: Lydia van der Weide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen