tony junior maan

Tony Junior vertelt openhartig over reden breuk met Maan

Eind december maakten Tony Junior en Maan bekend dat zij een punt achter hun relatie te zetten. Nu vertelt de dj over de reden van de breuk.

Honderden berichtjes

In een interview met VIVA vertelt Tony honderden berichtjes van vrouwen te hebben gekregen nadat de breuk met Maan bekend werd. Toch deed hem dit niks en hoopt hij nog altijd de ware tegen het lijf te lopen. “Ik hou van vrouwen en alles eromheen, maar als het je zó makkelijk wordt gemaakt, is dat niet erg aantrekkelijk”, vertelt hij. “Dan heb je de buit al binnen.”

Reden breuk

Over de breuk met Maan vertelt hij het volgende: “We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is.”

Tony weet niet of de twee ooit weer bij elkaar zullen komen.
“Kijk, zij is wat jonger dan ik en moet nog meer van de wereld zien. Ik ben dertig – forever twenty-nine noem ik het – en heb al veel vrouwen ontmoet, geproefd.”

Open voor de liefde

Toch staat hij op het moment nog altijd open voor de liefde. “Als ik morgen iemand tegenkom bij wie ik bij wijze van spreken denk: jij bent de mama van mijn kinderen, zal ik later nooit die onrust krijgen van ‘misschien wil ik weten wat er nog meer te koop is’. Maar als je wat jonger bent en minder ervaring hebt… Het eerste huis dat je bezichtigt, ga je ook niet meteen kopen.”

Aandacht van vrouwen

Dat Tony genoeg aandacht krijgt van vrouwen, werd al duiden in zijn realityserie in 2015. “Als je als dj in een club staat te draaien, ben je natuurlijk dé alfaman van de hele fokking club. En dan kunnen er honderd miljonairs met tweeduizend flessen staan, maar ík bepaal de muziek en ík laat de mensen dansen, dat is voor vrouwen heel aantrekkelijk.”

“Ook daarin moet je gewoon lekker genieten van het leven, toch?”, vervolgt hij. “Tenzij ik verkering heb, dan ben ik de trouwste hond die er is en kijk ik niet eens naar andere vrouwen, dat meen ik echt. Ik zou nooit, never nooit, vreemdgaan, dat vind ik vreselijk. Maar als ik vrij ben, ben ik een losgeslagen hond. Dan houdt niets mij tegen.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP/Anneke Janssen

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen