Gtst

Er vertrekt opnieuw een acteur uit GTST: ‘Ik moest een keuze maken’

Er vindt opnieuw een verhuizing plaats in GTST. Tommy van Lent, die de rol van Steef Verduyn vertolkt, verlaat het soapdorp. Dat vertelt hij in de podcast van de serie.

Afscheid van GTST

Met zijn 18 jaar heeft Tommy nog een heel leven voor zich. Om zich niet alleen op zijn huidige rol te focussen, besluit hij om zich te storten op zijn studie. Tommy laat zich namelijk opleiden tot filmacteur en hij wil graag zijn diploma halen.

Het stoppen met GTST heeft niks met de soap zelf te maken, benadrukt hij. “Niet omdat ik geen geweldige tijd heb gehad hier, maar omdat ik heel graag door wil studeren, omdat ik denk dat ik nog heel veel kan leren.” Na zijn opleiding wil Tommy verder studeren aan de toneelschool.

Geweldige jaren

“Ik moest een keuze maken”, zegt de acteur over zijn vertrek uit GTST. “Ik heb hier geweldige jaren gehad.” Steef wordt overigens niet uit de serie geschreven, volgens Tommy komt er een andere acteur in zijn plaats.

Tommy maakte in 2019 zijn debuut in het programma met de rest van de familie Verduyn. De eerste periode kreeg hij nog niet veel zendtijd, maar daar is onlangs verandering in gekomen toen hij vaker met Jada Borsato speelde.

Vertrek

Onlangs verliet onder andere Lone van Roosendaal Meerdijk. Lone was jaren in de soap te zien als Billy de Palma. Tijdens de zomercliff van 2021 leek haar afscheid definitief. Haar personage sloeg toen op de vlucht, nadat ze Ludo’s assistent Leon om het leven bracht. Toch keerde ze afgelopen november weer terug. Een comeback die van korte duur is gebleken: Billy de Palma heeft haar koffers weer gepakt.

“Billy de Palma has left the building en dit keer voorgoed”, vertelt ze op Instagram. “Dank aan alle trouwe kijkers! En grote dank aan alle lieverds van GTST voor de fijne tijd.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: GTST: de podcast
Foto: Feriet Tunc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.