Ontwerp Zonder Titel 2023 02 10t130548.975

Leuk: op déze datum verschijnt Soof 3 op Netflix

Ben je ook zo’n fan van de Soof-films? Dan hebben we goed nieuws. Binnenkort verschijnt namelijk de derde film op Netflix.

Soof 3

De Soof-films worden door het Nederlandse publiek goed ontvangen. De derde film verscheen in september vorig jaar in de bioscoop en zal dus binnenkort ook op Netflix te zien zijn. De film gaat over Soof, die haar leven ondertussen weer een beetje op de rit heeft. Haar leven is nog vaak chaotisch, maar Soof probeer alles in goede banen te banen te leiden. Dit lukt haar, totdat ze het nieuws krijgt dat ze borstkanker heeft én tegelijkertijd haar dochter terugkomt uit India met haar kersverse verloofde. Om haar eigen problemen een beetje te kunnen vergeten, stort Soof zich volledig op het huwelijk van Sascha.

Lees ook: Op déze datum verschijnt de romcom Your Place or Mine op Netflix

Netflix

Je vraagt je nu misschien af vanaf welke datum de film te zien is? Je hoeft niet lang meer te wachten, want vanaf 2 maart kun je de film op Netflix bekijken. Mocht je de eerste twee films nog niet gezien hebben, dan heb je geluk. Deze staan namelijk ook op Netflix en zo ben je dus perfect voorbereid zodra de derde film verschijnt.

Benieuwd naar de eerste beelden? Bekijk dan de trailer van Soof 3:

Lees ook: Droombaan gezocht: Netflix zoekt stewardess voor bijna 4 ton per jaar

Bron: Netflix-nederland

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.